Skocz do zawartości

Linkowanie - subdomena --> domena

Gość
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie :)

Chcę założyć katalog stron www, który byłby subdomeną. Czy jeśli z subdomeny do strony właściwej (domeny) będzie link i na odwrót - czy będzie to źle traktowane? Słyszałem, że jak wiele subdomen linkuje między sobą, to nie jest dobrze, ale chyba jedna nie robi problemu? :P

Dzięki

EDIT: Jak mogę w Katalogu QlWeb usunąć jakąś kategorię, jeśli zawiera ona podkategorie? Nie widzę takiej opcji w Administracji.

Edytowane przez Gość

wiele serwisow linkuje subdomeny miedzy soba nawet dla stron w roznym jezyku, mysle ze jest to naturalne dzialanie i wyszukiwarki niepowynny sie czepiac

czym są funkcje trygonometryczne i jak ich używać?

jakimi prawami rządzi się geometria na płaszczyźnie i w przestrzeni?

jak zruzumieć wielomiany i rozwiązywać zadania w ich zakresie?

Ale słyszałem, że kilka takich subdomen zwykle było banowane. Nieistotne, dzięki za pomoc :)

Stwór - napisałem Ci coś na PW!

Jak mogę w Katalogu QlWeb usunąć jakąś kategorię, jeśli zawiera ona podkategorie? Nie widzę takiej opcji w Administracji.

Edytowane przez Gość

Ale słyszałem, że kilka takich subdomen zwykle było banowane.

Banowane: wyłącznie jeśli wyglądały jak duplikaty, albo spamerskie nic nie warte pojemniki na losowy kontent :D

Co do qlw, jeśli się nie mylę nie usuniesz niepustej kategorii z poziomu panelu.

Znalazłem natomiast powiązaną tematycznie rozmowę:

Usuwanie kategorii qlweb. Być może okaże się pomocna. Pzdr.

m.k.

Pozycjonowanie stron internetowych w Google - https://pierwszywgoogle.pl coś dla zysku i satysfakcji!

Inspirujące projekty wnętrz i mebli - https://inspirujace-wnetrza.com/ coś dla rozrywki!

wystarczy tylko spojrzec na takie portale jak onet,wp itp. gdzie tego typu dzialania sa stosowane od wielu lat.
- ja jako wzór linkowania podaję money.pl - dziwne, jakby takie linkowanie było szkodliwe - no chyba, że to byłby jakiś kosmiczny, linkowy potwór :D