Skocz do zawartości

przekierowanie 301 ładnie przeszło - co dalej?

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem 301 na nowo zarejestrowaną domenę, wszystko ladnie przeszło, pozycja utrzymana od 3 dni, tylko co dalej ? Linkować tak jak linkowałem starą domene dalej a nową lekko, czy cały ruch linków już mogę skierować na nową domene? Co radzicie?Prosze o rade kogoś z większym doświadczeniem...

ja bym dalem na nowa wszystko.

Tylko mocno rożnicować archory stosując nawet takie jak "dobra strona, polecam, zajżyj tu" i owszem koniecznie linować podstrony chaotycznie i gesto.

(czy ja mam doświadzenie? mam. chyba jestem rekordystem na pio po ilości wsadzonych do filtru domen:)

He, no to niezły dorobek :) Tego wlasnie sie obawiam filtra, bo kazdy doskonale wie co powoduje mocne linkowanie młodej domeny a taka jest moja domena na która zrobilem przekierowanie, teraz pytanie czy przejeła własciwosci starej czy nie i kiedy i jak mocno mogę zacząć ją linkować

linków na starą domenę nie ściągaj (nie zamieniaj ich na nową) - zamiana linków spowoduje spadek pozycji

linkuj słabiej starą, nową delikatnie

powoli przestań linkować starą linkując coraz mocniej nową

zbyt gwałtowne zmiany spowodują filtr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności