papieros Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Bawcie się dobrze na imprezach PIO i na sylwestra tyż no ale nie przesadzajcie za bardzo: https://sylwester.friko.net/filmy/powrot-z-sylwestra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 "Shut your fucing face unclefucker" Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jak widać klient był twardy do końca, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callisto Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 zakladajac, ze facet byl pijany To moze smieszne, ale roznie to bywa, raz na moich oczach facet upadl a z 30 osob na przystanku stalo i nic, odsuneli sie.. wysiadlem z auta i okazalo sie, ze musialem faceta reanimowac.. Bo mial zawal.. english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Wlasnie mnie tez przerazilo to, ze nikt nie zareagował, nikt nie pomogł, ch*** z tym, ze pijany, ze wycpany, chociaz go przeprowadzic na bezpieczny chodnik i wezwac policje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 to wy nie wiece ze ludzie maja wyjeb.... na takie rzeczy Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Cholera znowu mnie sfilmowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Gdy podpierał się krawężnikiem to prawie wstał z 10 cm zabrakło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Cholera znowu mnie sfilmowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 nikt nie pomogł, ch*** z tym, ze pijany, ze wycpany, chociaz go przeprowadzic na bezpieczny chodnik i wezwac policje... Pewnie ludzie się bali, że dostaną jakiegoś syfa Każdy zna swoje granice i przekracza je na własne ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Mocno kontrowersyjne spostrzeżenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Przecież w Polsce to nie dziwne że pijanym nikt nie pomaga. Nawet jak ktoś leży w krzakach to się zakłada że naje**ny i się olewa. A niestety rzeczywistość bywa okrutna czasem w takich przypadkach... Co do filmiku - kolo całkiem nieźle sobie radzi Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Wlasnie mnie tez przerazilo to, ze nikt nie zareagował, nikt nie pomogł. Ja raz pewnej kobiecie pomogłem, a może przynajmniej chciałem pomóc. Na deptaku leżała, podszedłem, podniosłem ją, posadziłem na ławce. W pewnej chwili przybyli smerfy, a ta pani mówiła, że ją ponoć chciałem okraść. Tyle w temacie. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja widzialem np. kolesia, starszy czlowiek, przewrocil sie na glownej ulicy w centrum miasta, rozbil glowe, lezal przy torach (tramwajowych), na okolo byly 4 przystanki a przy nich full ludzi, niestety tylko ja podbieglem mu pomoc, zadzwonilem po karetke, podjechal radiowóz itp... Jak tu ktos zauwazyl, jesli sie boisz go dotknac (masz swoje granice), to chociaz wezwac pogotowie, policje, cokolwiek, przeciez to nic nie kosztuje... neon103 - masz racje, są i tak przypadki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 klika razy dzwoniłem na 112 - np. żul (czuć po zapachu) leżał pod przystankiem - zima, temperatura na minusie. Lepiej, żeby zapłacił za wytrzeźwiałkę (a pewnie i tak nie zapłaci) niż żeby miał zamarznąć. Z drugiej strony czasem się zastanawiam, co lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.