afek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Pewno, niestety pech chciał i nie wygrałeś. :-) Bywa chłopie, asz ten admin, przez niego nie mogłeś pokazać jaki to nie jesteś mistrzu. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Biorę drugi udział w w podobnym konkursie, kiedyś startowałem w msnbetterthangoogle, i powiem, nie ma porównania. Zgadza się. Ja brałem udział w msnbetterthangoogle nawet z zadowalającym mnie wynikiem, a te konkursy jakoś w ogule mnie nie interesują. I cały czas czekam aż znowu będzie jakiś konkurs z prawdziwego zdarzenia. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 konkurs jak konkurs, nikt sie raczej nie przykladal do konkursu, kazdy poprostu podwiesil cos i zostawił czekajac az sie zaindeksuje Autokatalog został podwieszony o tak, bez linków wskazujących i bez subdomen, na początku sądziłem że będzie konieczość robienia subdomen bo ludzie pewno mocno się będą przykladac, jednak większość w tym i ja raczej tego nie robili z powodu transferu który generuje Y!. Co do strony konkursowej, jest jakis blad bazy mysql. Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL Server Host 'mysql.xann.net' (2) in /home/pioseopl/public_html/site2007y/includes/mysql.php on line 6 Nie moge polaczyc sie z serwerem MySQL. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Patrząc na wyniki G oraz Y analizując je nic z nich nie wynika jednym słowem loteria Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Patrząc na wyniki G oraz Y analizując je nic z nich nie wynika jednym słowem loteria jak testowalem druga domene to mam zblizone site do Y i G. Ta konkursowa ma zero, bo dostala banana po jakims czasie, stawiane w tym samym czasie zlapaly nawet szybciej site w google niz w Y!, yahoo dosc pozno ten site wpluwal. Tak więc smiało mozna powiedziec że Google dalej szybciej indeksuje i więcej a Y! duzo mieli i wypluwa po jakims czasie z roznym efektem. Pozdrawiam Mariusz Ps. Xann o której ogłoszenie wyników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 no i za moment po konkursie Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 no i po konkursie nagrody rozdane Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Chcieliśmy pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu A teraz Oficjalnie Wyniki premiowane 1. autokatalog 2. KoB22 3. FreeAsInFreedom Wyniki Alternatywne z google 1. FhC 2. ghosti 3. Delta Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Gratulacje dla zwycięzców. Tak jak w poprzedniej edycji konkursu proszę o PW z danymi tj. Osoby prywatne: Imię, Nazwisko, Adres, telefon, email, PESEL Firmy: Imię, Nazwisko, Adres, telefon, email, NIP, REGON W poniedziałek będzie to załatwiane. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 z ciekawostek pierwsze 2 strony, które zwyciężyły zarobiły bana w google a trzecia ma wynik paru tysięczny tylko. z alternatywnych wyników to wszystkie są w yahoo ale z nie aż tak dużymi wynikami. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Z uwagi iż to była w sumie tylko zabawa, nic wielkiego przy stronie robić nie musiałem. Po otrzymaniu nagrody za 1 miejsce, przekaże ją na wośp aukcje lub coś podobnego. Do aukcji dołoże piłke z seo party z podpisami która miałem dać już dość dawno na aukcje charytatywną. O aukcji powiadomie i liczę że ktoś z branży kupi 1 nagrode + super piłke (adidas) + podpisy ludzi ktorzy ja kopali na seo party. Dane do nagrody podeślę jutro na PW. Prawdopodobnie do Aukcji dołączy też KOb przekazując swoją wygraną. Więc prośba do Adminów by wstrzymali się z aktywacją i ew. dali szanse podania danych osoby która wygrałaby taką aukcje. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Gratulacje stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tak dołączam się. Czekamy tylko na Veala i na jego nagrodę tj. koszulkę (możesz dorzucić autograf ). (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 OK, w takim razie i ja przyłączam się do tej akcji. Rezygnuje z nagrody (o jakże cennej ) i informuję iż zostanie ona włączona w dobra wystawione na aukcji Na życzenie mogę oczywiście podpisać koszulkę czy pendrive Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Najwyżej będziesz półnagi :=) (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.