ryu420 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Dziwiłem się skąd taki nagły skok liczby uu Tydzień temu to zamieścili, a ja to dziś zauważyłem pozdrawiam NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbvc Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Gratulacje. A tak z ciekawości: ten skok to 4 cyfrowy wynik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Zawsze na tym kursie mam około 200 uu dzień. Odkąd to się pojawiło skoczyło do 600 4-ro cyfrowe uu mam na innej stronie (ryu.pl) NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ryu420 te wejścia to pewnie Urząd Skarbowy albo CBA, ja bym uważał Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Pogratulować Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 gratulacje czyli teraz trzeba linkowac z gazet, ciekawe jaki PR to naliczy Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 intruder2600 gazety to pewnie mają PR=11 boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 lub czasopisma Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Niedługo będą robić kampanie reklamowe w Gazecie Wyborczej albo Fakcie Adwords odejdzie w cień W końcu PR11 to PR 11 barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Niedługo będą robić kampanie reklamowe w Gazecie Wyborczej albo Fakcie się śmiejecie ale jak kiedyś ukazała się notatka o jednym z moich serwisów w Fakcie to z 3/4K uu/dziennie to przez dwa dni miałem 25K i 18K uu i w przeciągu 5ciu dni wszystko wróciło do normy. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ryu240 - widziałem to też w innej odmianie gazety. NIe pamiętam gdzie, ale Dziennik Zachodni nie dochodzi do Krakowa. Musiało to być w jakimś dodatku. Gratulasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Niedługo będą robić kampanie reklamowe w Gazecie Wyborczej albo Fakcie się śmiejecie ale jak kiedyś ukazała się notatka o jednym z moich serwisów w Fakcie to z 3/4K uu/dziennie to przez dwa dni miałem 25K i 18K uu i w przeciągu 5ciu dni wszystko wróciło do normy. Do mnie w dzień ukazania się tego numeru przyszły 2 oferty kupna mojej strony Oczywiście podali śmieszne ceny... NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 kiedys byla wzmianka w wyborczej o mojej stronie, ktora nie byla nigdy pozycjonowana ani linkowana i zarejestrowalo sie odrazu ponad 1000 osob, ktore wciaz sa aktywne na stronie. wtedy zaczalem myslec o reklamach w gazetach ale ceny sa kosmiczne. no i na 6 magazynow do ktorych wyslalem zapytanie o reklame dostalem odpowiedz od jednej... dziwne nie? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ryu420 mega szacuneczek Może też kiedyś tego dożyję z moim lokalnym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Prowadzilem kiedys stronke z której ponad 30 gazet lokalnych bralo arty. z podpisem źródła oczywiscie, ale jakiegos wiekszego skoku nie widzialem w UU (+500 dziennie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.