Altinet Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 https://www.joemonster.org/filmy/5509/Mistrz-drugiego-planu i do tego jeszcze taki bajer - w którą stronę obraca się tancerka? przyjrzyj się dokładniej... Strony internetowe Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nie rozumiem tego obrazka, a w ktora ma sie obracac ? W prawo. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 obraca się zgodnie z ruchem wskazówek zegara, gdzie tu jakieś bajer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja tez się długo zastanawiałem co z tym obrazkiem, ale chyba zrozumiałem Zapewne ma się wydawać, że kręci się w lewo. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ma się wydawać, że się kręci zgodnie z ruchem, a nie kręci się wcale. Przecież to płaski obraz, to jak się może kręcić. Proste? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Yeden a w tv też jest tylko obrazek? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbrt Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 podobno umysłom ścisłym wydaje się, że kręci się przeciwnie do ruchu wskazówek zegara, a humaniści nie widzą tego ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 moze chodzi o to ze jej cien obraca sie odwrotnie niz ona nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Co do obrazka - na Joemonster.org był fajny artykulik z tancerką - chodzi o to, że gdy patrzysz wystarczająco intensywnie, lub zmienisz nagle tok myślenia - ona zaczyna się obracać w drugą stronę. Wiadomo, że nie animacja się zmienia od naszego myślenia, jest po prostu tak przygotowana, by jej ruch wizualizowany przez lewą lub prawą półkulę mózgu był różny. Kurde, namieszałem - sami zobaczcie pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altinet Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Dokładnie jak Bielack Jak się dobrze opanuje, to można obracać pannę jak się chce Strony internetowe Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 chyba cos ze mna jest nie tak.... ona sie obraca w lewo........ dlaczego wszyscy mowia ze w prawo? edit: jak sie skupic to faktycznie sie kreci w obie strony Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 dla mnie kreci sie w lewo... P.S. przez przypadek zmienilem sobie znaki na klawiaturze... ty zamiast y mam z i brak polskich liter... jak to cofnac boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ej no, teraz sie w lewo obraca P.S. i znow w prawo, buahaha. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 P.S. przez przypadek zmienilem sobie znaki na klawiaturze... ty zamiast y mam z i brak polskich liter... jak to cofnac Wciśnij Ctrl i Shift jednocześnie, lewe na pewno, czy prawe - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ale wypas Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.