webh.pl Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Z okazji startu nowej platformy hostingowej chciałbym zaprosić Państwa do skorzystania z naszej oferty serwerów www oraz reseller! Nasi pracownicy dokładają wszelkich starań aby szybkość i dostępność wszystkich serwisów(nawet tych bardziej wymagających) zadowoliła nawet najbardziej wybredne osoby! Przykładowe 2 pakiety Serwer WWW Webmaster: 1 GB dysk 6 GB Transferu miesięcznego 30 kont pocztowych 1 baza Mysql PHP, CGI subdomeny bez limitu konta FTP bez limitu Panel Administracyjny Cena: 6,10zł/miesięcznie 61zł/rocznie Serwer Reseller Webmaster 3 GB dysk 40 GB Transferu miesięcznego konta pocztowe bez limitu 50 baz Mysql PHP, CGI subdomeny bez limitu konta FTP bez limitu Panel Administracyjny maksymalnie 5 domen Cena: 45zł/miesięcznie 450zł/rocznie Wszystkie pakiety oraz ceny dostępne są na naszej stronie internetowej. Zachęcam do skorzystania z okresu testowego. Okres testowy-5 dni. Dane firmy FHU czacha.pl ul. Kolejowa 3 95-040 Koluszki NIP: 7731415676 Regon: 100110458 Kontakt poczta@webh.pl Edit: Jeżeli pomyliłem dział to przepraszam i proszę o przeniesienie. webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Pomyliłeś dział.... eh, swoją drogą to wygodne: "pomyliłem dział, nie mogę usunąć"; "jeśli pomyliłem dział, proszę przenieść"... Nikt nikomu nie zarzuci, że się nie pomylił, a że admini zaglądają tu raz na tydzień, to zawsze się uda. Oczywiście ja również nic nikomu nie zarzucam, ot - głośno myślę Tak a propos oferty: Kiedyś krążyło przekonanie, że użycie słowa "profesjonalny [hosting]" to największa wiocha na świecie (to chyba jedyna branża, gdzie używa się tego słowa), jakoś nie wyobrażam sobie hasła "profesjonalny komputer" czy "profesjonalne kafelkowanie". "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Błędy oraz uwagi które zostały wymienione na WHT zostały definitywnie poprawione? Ps. regulamin powinien zawierać wpis z kim dokładnie Klient zawiera umowę. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Tak, prawie wszystkie Państwa sugestie opisane na WHT postaraliśmy się usunąć. W chwili obecnej panel nie może zostać spolszczony choć spolszczenie dla niego jest dostępne. Adrian dzięki za sugestie odnośnie regulaminu. Pozdrawiam Kozak Kamil webh.pl poczta@webh.pl webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Szkoda, że temat na wht został usunięty, stanowił pewien materiał poglądowy na sytuację 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Polecam ten hosting. Cena porównywalna do liderów ale mają lepszy kontakt z klientem. Ogólnie rozmowa z klientem to u nich priorytet. Dlatego używam ich pod ważne zaplecze Na linuxpl.com troche się boję gdy mi zablokowali moje kochane qlweby z 2004 roku Ale po usunięciu pliku dodaj.php przywrócili hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Do czego to dochodzi... jak mozna polecac firme, ktora istnieje pare dni? Rok, minumum. No moze juz po 3 miesiacach bedzie mozna cos wiecej powiedziec, ale prosze - nie po kilku dniach. Malo krzaczkow tak zacznalo? No-limit.pl tez mial setki pozytywow, a po kilku miesiacach skonczylo sie wiezieniem (z tego co slyszalem). No tak, ale jak dla Ciebie waznym zapleczem sa qlweby, to o czym my mowimy. Edit: Oczywiscie nie zycze tak drastycznych przezyc jak w/w. Chce tylko uswiadomic, ze na dobra opinie trzeba pracy i czasu... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No tak, ale jak dla Ciebie waznym zapleczem sa qlweby, to o czym my mowimy. w innym kontekście to pisałem W języku pozycjonerów obraziłeś mnie :/... Z ludźmi od webh.pl mam styczność od ponad 2 lat. Podoba mi się kontakt z klientem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 arek miał rację. A pisząc: Z ludźmi od webh.pl mam styczność od ponad 2 lat. Podoba mi się kontakt z klientem. dałeś nam do myślenia na ile wiarygodna jest Twoja ocena hostingu który istnieje kilka dni. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dane firmyFHU czacha.pl hmm jakie jest stanowisko PiO w sprawie multikont? Jeśli się nie mylę to mamy już takiego użytkownika, który w stopce reklamuję tą stone https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=7009 . Nieładnie, nieładnie Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Hehehe... czahapl masz jakichś ludzi od tego czy sam próbujesz walczyć z czymś takim jak hosting? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam, informuje że użytkownik Jaro był uzytkownikiem serwera jeszcze przed oficjalnym startem webh.pl Dzieki zyskaniu nowego partnera w interesach mogłem oficjalnie otworzyć webh.pl, prędzej działało ono dla zamkniętej grupy użytkowników. Pozdrawiam Kozak Kamil webh.pl webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Wszystkie pakiety oraz ceny dostępne są na naszej stronie internetowej.Nie widze na stronie tego pakietu z allegro za 24,99Gdzie znajdują się serwery? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Musisz o takie rzeczy pytac? Nie mozesz sprawdzic? https://www.webtropia.com/ "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webh.pl Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam, jeżeli chodzi o pakiet "Serwer www Sart" to jest to oferta promocyjna dostępna tylko na allegro. Co do serwera to znajduje on się w serwerowni FastIT, następna maszyna która jest już zamówiona znajduje się w serwerowni STRATO Pozdrawiam K. K. edit: nie zajmuje tylko znajduje - poprawiłem webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvm, wydajny vps windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.