BrodaB Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Na moich 2 poprzednich serwisach posiadalem AS z lacznym trafficiem ok 25 k i zarobki 5-10$ (nie pytajcie o tematyke ). Od jakiegos czasu stalem sie wlascicielem strony, na ktorej wczesniej ktos inny dzialal z AS a z wyswietlaniem AS na tych dowch, o ktorych pisalem wczesniej zrezygnowalem. Po przejeciu strony wstawilem swoj kod, a strona ta obecnie generuje ruch rzedu 50k i duzo wieksze zarobki. Czy G moze sie do tego w jakis sposob doczepic? Od razu powiem, ze nie chce pisac w tej sprawie do nich bo boje sie, o to ze zwroce na siebie niepotrzebnie uwage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Google wszystko może ;] Ale raczej nie powinni się tego czepić Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrodaB Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Google wszystko może ;] Wlasnie wiem, ze moze wszystko poniewaz juz raz mialem nie mila okazje sie o tym przekonac dlatego teraz jak tylko pomysle o tym, ze mam do nich napisac do az mnie telepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jeśli reklamy wyświetlają się prawidłowo i strona jest zgodna z regulaminem, to nie powinno być problemów. Należy oczywiście pamiętać, że to google i różnie może być Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jeśli reklamy tam BYŁY wyświetlane zgodnie z regulaminem i konto nie zostało zawieszone z tego powodu, nie ma się czym martwić. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubisz Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Google wszystko może ;] Wlasnie wiem, ze moze wszystko poniewaz juz raz mialem nie mila okazje sie o tym przekonac dlatego teraz jak tylko pomysle o tym, ze mam do nich napisac do az mnie telepie Spoko spoko. Biorąc pod uwagę trend dolara (patrz odpowiedni wątek na forum PiO) niedługo będą się nas prosić byśmy zechcieli brać ich g.wartą walutę :: Porady prawne :: Szkolenia Opole :: Politologia i Socjologia :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrodaB Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dziekuje, troche sie uspokoilem Konto tamtej osoby nie zostalo zawieszone gdyz przed sama transakcja mialem wglad do statystyk. Jest to w miare prosta strona, bez wulgaryzmow, z dwoma jednostkami, przyzwotia ilosc contentu, brak obrazkow obok reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.