Sir_Mark Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam wszystkich, Zapraszam do odwiedzin i oceny mojego seriwsu poświęconego fantastyce, fantasy i s-f: www.fantastyka-online.pl . :-) Pozdrawiam serdecznie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Sir-Mark a masz pozwolenie Wydawnictwa Literackiego na publikację wywiadu z Susann Clark? Bo jak nie masz to chyba załatwimy wydawnictwu darmową reklamę w postaci procesu sądowego Generalnie słaba strona. Mało grafiki która by przyciągała. Nie ma nastroju fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Mark Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Sir-Mark a masz pozwolenie Wydawnictwa Literackiego na publikację wywiadu z Susann Clark? Mam, Panie ciekawski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 no to OK skoro masz może byś dał linka do jej nowej książki w wydawnictwie? Troszkę zmieniłbym kolejność w menu. Redakcja, współpraca, kontakt - zazwyczaj jest w stopce. Dołożyłbym klasyczną wyszukiwarkę na głównej Całe menu nieco większym fontem - będzie czytelniej i łatwiej nawigować Pomyśl o linkowaniu wewnętrznym. Czy potrzebny Ci anchor "pod tym linkiem", dodatkowo dodałbym linkowanie pomiędzy podobnymi tematami. Mam nadzieję, że się coś przyda z tych uwag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellois Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Pierwsze wrażenie niestety nie najlepsze. Wchodzę na stronę i widzę SMOKA. O co w tym chodzi? Czym jest ten smok? Gdzie tu nazwa strony? Gdzie tagline? Po przyjrzeniu się widzę nazwę strony pisaną małym literkami... To nie jest dobry pomysł. Nazwa + tagline (slogan, krótki opis, charakterystyka) powinny się jako pierwsze rzucać w oczy. Zapraszam na blog o użyteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.