SiMooN Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Hodun nieletni? https://www.nsolutions.pl/kontakt Wpiszcie regon: https://www.stat.gov.pl/regon/ Sprawdziłem. Nigdzie nie widzę nic, co by mogło stwierdzić, że nie jest...(?) Numery identyfikacyjne, nazwa podmiotu, osoba prowadząca działalność gosp.:Numer identyfikacyjny REGON 221167654 Numer NIP 5842700574 Nazwa nSolutions Michell Hoduń Nazwisko HODUŃ Imię / imiona MICHELL PATRYK Adres siedziby:Województwo POMORSKIE Powiat M. GDAŃSK Gmina/Dzielnica lub Delegatura M. GDAŃSK Ulica, miejscowość UL. OBROŃCÓW WYBRZEŻA 8 B lok.10 , GDAŃSK Poczta 80-398 GDAŃSK Pozostałe (udostępnione) dane:Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ Kod i nazwa szczególnej formy prawnej 99 - BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ Kod i nazwa formy własności 214 - WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 2007 6201Z - DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OPROGRAMOWANIEM Data powstania podmiotu * 2011-01-26 Data rozpoczęcia działalności ** 2011-02-01 Data wpisu do REGON 2011-02-03 Organ rejestrowy / ewidencyjny PREZYDENT MIASTA GDAŃSK Nazwa rejestru / ewidencji EWIDENCJA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ Numer nadany przez organ rejestrowy / ewidencyjny 151438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sa prace i zdziwil bys sie ile ludzikow tam odpracowywuje. Z tego co wiem nieletni tez to dostaja (moze nie dokladnie na takich samych zasadach) najczesciej za niszczenie mienia i trawe Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 https://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/...gro-y,id,t.html nie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sprawdziłem. Nigdzie nie widzę nic, co by mogło stwierdzić, że nie jest...(?) Trzeba byc osoba pelnoletnia, zeby posiadac dzialalnosc gospodarcza. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale pewnie nie był w momencie dokonywania czynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 https://www.michell.pl/o-mnie/ Cholercia, topik z 2007, wiec jeszcze mial mleko pod nosem jak zaczal krecic. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zdolny chłopak był... Ciekawe czy powróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BullTerrier Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kamil_KSC: Teraz po kolejnym "zgłoszeniu się" jakiegoś poszkodowanego, będą mu już tylko dokładać wystarczy, że zgłosiłbym jeszcze podszywanie się pode mnie na DI.pl przz co utraciłem dobre imie itp. W sumie na DI nawet mnie posądzano o oszustwa: https://www.di.pl/index.php?showtopic=4189&...amp;#entry26579 :/ gostek_ & SiMooN, jak 4 lata temu byłem zgłosić sprawe powiedziano mi, że gość ma 15 lat. Czyli teraz ma 19. Ale nie zmienia to faktu, że w chwili popełnienia przestępstwa był nielatem. Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 W ogole co to za kraj w którym my zyjemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Wpisz google, Polska Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sskoczek Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ale kotleta odgrzałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Boguś zmiana zawodu na archeologa ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam Post przed moim jest z 08.01. 2012 r. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Odkurzam Oj dostałem od Pana mejla zastraszajacego: Witam serdecznie. Żądam natychmiastowego usunięcia dostępnego pod adresem: xxxxxxxxxxxx Ew. wykasowanie danych związanych z moją osobą tj. danych osobowych w szczególności imienia i nazwiska - można zastąpić inicjałami. Liczę na poważne podejście do sprawy w przeciwnym wypadku będę musiał przekazać sprawę Kancelarii Stanek i wystąpić do Państwa o odszkodowanie. Pozdrawiam, Z poważaniem M**** H***** Tak się wystraszyłem, że odpisałem z użyciem kodeksu karnego art 191 oraz 190a ... Nawet nie sprawdził czy jestem właścicielem serwisu ... bo domeny do niedawna byłem. Czy ktoś wie na która kancelaria go obsługuje bo chciałbym zasięgnąć języka czy na pewno ma prawo posłużyć się ich nazwą. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Zgred, a czy jego czasem nie obsługuje pracownik prawa Only 1 Łukasz Pyka? Mam wrażenie, że dogadaliby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.