Qbexus Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Przecież właśnie dyskusja obecnie toczy się na temat mybb. Jak masz jakieś info na jego temat to dawaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekMk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmm mam na nim 1 forum i stawiam kolejne. Adres 1 https://forum.antivir-polska.info/ Chciałem SMF ale jak popatrzałęm jak się templatki tworzy, panel admina i ogólna przejrzystość forum to zrezygnowałem... MYBB jestem chyba jednym z najdynamiczniej rozwijających się skryptem Gorąco polecam Google bardzo fajnie linki widzi, dodatek SEO banalnie prostu. Instalacja wtyczek jest dziecinnie prosta. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackHat Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 sorry za archeologię, ale nie chcę specjalnie dla tego zakładać nowego tematu... słyszał ktoś może o tym nowym supporcie vbulletin https://vbhelp.pl/? warto tam się rejestrować i korzystać? Opinie które dostaję same pozytywne, ale może ktoś już z Was mi coś powie? Bo zastanawiałem się nad tworzeniem nowego forum, i wybór padł na vB, a z tego co widzę, ten nowy support zajął teraz miejsce tego zakurzonego vbuletin.net.pl. Dużo więcej artów, nowinek i modów. Wygląda nieźle i ktoś odwala dobrą robotę. zastanawiam się też nad zleceniem roboty adminowi vbhelp.pl bo podobno chłopak nieźle się zna na rzeczy. Korzystał już ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Chcę teraz zrobić sobie nowe forum, bardziej przyjazne dla użytkownika niż dla bota... Co lepsze? phpBB3 czy MyBB? SMF nie chcę bo mi się odwiedziało już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syhro Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Z vbhelpa korzystam, fajny support i chłopaki pomocne A zarejestrować się przecież możesz Co do samego vB, powiem tak, jeden z lepszych skryptów for, z jakim się spotkałem. https://codematic.tech/jak-pozycjonowac-sklep-internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 jak dla usera to phpbb jak dla robota i usera tylko mybb z darmówek. Generalnie dla usera jednak najlepszy jest smf ale jak Ci się odwidział to cóż no i roboty go nienawidzą jak chodzi o site za to całkiem niezłe pozycje wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Właśnie też widzę, że cienko się indeksuje... a co do phpBB3 to są mody na pretty urls więc problemu chyba nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A co myślicie o skrypcie Vanilla? Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dla mnie to MyBB jakieś dziwne Np dziwna instalacja styli ;p Styl to jeden plik konfiguracyjny a reszta pobierana jest z X serwera. Jeszcze bede z tym skryptem walczyl z uwagi na to ze chciałem zrobić multi hosting mybb Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A phpBB3 mocno zżera serwer? Będzie on z kilkoma skryptami na neteasy.pl, a ilość online nie będzie raczej przekraczała 15 userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Instalacja SEO Mod-a w PHPBB3 jest dość prosta, ale później bywa z nią sporo problemów Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Po kilku miesiącach modyfikacji MyBB stwierdzam iż jest on rewelacyjny. Instalacja styli jak i modyfikacji jest banalna. Nie trzeba edytować x plików na jak phpbb. Wgrywasz i aktywujesz w PA. To wszystko. @Mich@ł: to świetny pomysł, mam nadzieję że go zrealizujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A słyszeliście o takim skrypcie forum jak Orca? Tutaj jest demo: https://www.demozzz.com/orca/demo/ Ajax... Od strony usera wygląda bardzo fajnie... Ładnie śmiga i ładnie się też indeksuje... jak normalny sajt W kodzie jest trochę na pierwszy rzut oka zamieszanie wynikające z tego XSL'ta czy jak to się tam zwie... Ale całkiem ładnie wszystko w funkcjach/metodach pozamykane... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Mi chodzi o przyjazność dla usera, a nie o instalację styli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ajax...Od strony usera wygląda bardzo fajnie... Ładnie śmiga i ładnie się też indeksuje... jak normalny sajt No faktycznie super skrypt Szkoda tylko, że przycisk wstecz w przeglądarce nie działa i to w najnowszym FF co go z miejsca dyskwalifikuje do jakichkolwiek zastosowań Nawet nie chcę myśleć jak to wygląda w IE 6 czy czymś starszym. edit: chodzenie po podstronach postów też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.