reegen Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Co robi pozycjoner kiedy idzie do kina??? -zawsze siada w pierwszym rzędzie Pozdrawiam reegen sennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ulubiona pozycja pozycjonera? 69 ale przeciez to juz bylo Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Prawdziwy pozycjoner zaspokaja się sam. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynks Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Przechodził pozycjoner koło stacji uzdatniania wody i wpadł w filtr. Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 - Co robi pozycjoner wchodząc do restauracji ? - Sprawdza zaplecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reegen Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Hehe dobre SiMooN, coś jeszcze wpadło mi do głowy Spotyka sie dwóch pozycjonerów w więzieju i jeden pyta drugiego: - za co siedzisz? - Paragraf 31 ! Odpowiada drugi Pozdrawiam reegen sennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Przychodzi pozycjoner do psychologa: - panie doktorze, co ja mam robic? wszyscy moi znajomi z branzy zarabiaja duze pieniadze, a ja biedak, pozycjonuje, pozycjonuje, stawiam katalogi, precelki, linkuje gdzie sie da... i dalej mam dziesiata część tego co oni. co mam robić, bo się chyba załamię? -wie Pan, co trzeba robic? Trzeba zaczac mowic to samo, co oni.... :) co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pojechał pozycjoner na wakacje, a tam piramidy. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoMagic Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szczyt pozycjonowania. Tak wypozycjonować stronę, aby była powyżej linków sponsorowanych – tak potrafi tylko Chuck Norris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Chuck Norris nie pozycjonuje, Chuck Norris banuje konkurencje. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pojechał pozycjoner na biegun północny a tam pingwin.Postanowił zwiedzić więc Egipt gdzie kupił czany kapelusz ( black hat) choroniący go przed słońcem a także ujrzał piramidy. Zbyt ciepły klimat mu nie odpowiadał dlatego postanowił pojechać także do Chin. Tam jadąc autobusem numer 301 zobaczył pandę którą nakarmił ciepłymi preclami. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greeck Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wiecie dlaczego blog Matta Cuttsa nie jest pierwszy w Google pod frazą "Pajac" ? ................... (bo ma domene EMD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoMagic Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tylko Chuck Norris ma domenę z PR 11 - to moje Gdy Chuck Norris chciał sprawdzić site swojej dopiero co zaindeksowanej domeny Google zwróciło mu wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dlaczego pozycjoner nie puszcza swojego dziecka do piaskownicy? Bo piaskownica nieistnieje. A czego boi się pozycjoner, którego dziecko weszło już do piaskownicy? Że nie wróci przez najbliższe 8 miesięcy. piaskownica => sandbox MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebinx Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 On, pozycjoner uprawia dziki sex z uwieszoną u żyrandola kobietą krzycząc up, up, up, up Bidula jęczy- kur*a, już wyżej być nie mogę! ... po czasie wymęczona dodaje- może zmienilibyśmy tak pozycję? NIE- odpowiada- pierwszej nie zmieniam na żadną inną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.