mkr Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Stron z doładowaniami są tysiące. Ciężko będzie Ci się od zera wybić. Pomyśl o dywersyfikacji zysków Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jakies 40-80usd dziennie wyciagniesz bez specjalnego trudu. 40-80USD = 3600 - 7200 PLN TAAA jasne, ludzie mają po 2 kierunki studiów pokończone i tyle nie zarabiają, ja doskonale wiem ile trzeba pracy i pieniędzy włożyć żeby tyle zarabiać, więc błagam, przestań ludziom bajki pieprzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 nie wazne... nie mam zamiaru udowadniac nikomu niczego. Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec_u Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ahha, Mendax jeśli znajdziesz dobrą nisze to jak najbardziej taka kasa jest w zasięgu ręki... tylko, że trzeba jeszcze tą nisze znaleś i TU jest problem : P Btw czasami jak słucham jak to łatwo wyciągnać dziennie 50/100/1000 $ dziennie to aż żal sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 przepracowac intensywnie pare godzin żenada, ręce opadają, takie jak Ty myślenie miałem jak byłem nastolatkiem, BTW, podobne teksty codziennie wyciągam ze swojej skrzynki pocztowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 zapewiam Cie, wystarczy kilka dni pomyslec - znalezc nisze, przepracowac intensywnie pare godzin i potem codziennie przypilnowac interesu, zeby na reke(po odliczeniu kosztow, serwerow) miec 4k-5k zl. miesiecznie.ale do tego studia nie sa potrzebne. ba! nawet przeszkadzaja wrecz... wiec to Ty przestan bajki pieprzyc! a znasz osobiście choć jedną osobę, która w danym miesiącu miała 0k/miesiąc (nic nie zarabiała w danej branży), a później kilka dni pomyślała, znalazła niszę, itd.. i w następnym miesiącu już miała 4k-5k / miesiąc? i tak przez rok przynajmniej ciągnęła ten biznes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 nie wazne... nie mam zamiaru udowadniac nikomu niczego. Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 i tak tylko parę godzin pracowałeś? wcześniej żadnych zarobków? żadnego doświadczenia? no to gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 zapewiam Cie, wystarczy kilka dni pomyslec - znalezc nisze, przepracowac intensywnie pare godzin i potem codziennie przypilnowac interesu, zeby na reke(po odliczeniu kosztow, serwerow) miec 4k-5k zl. miesiecznie. i ty tak masz? stabilnie i raz przepracowałeś kilka godzin i teraz tylko piszesz na forum?. A może przepracowałeś 3x po kilka godzin - masz 10K/miesiąc i nic nie robisz tyl;ko "sprawdzasz" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Kaviorek: tak, siebie. przy czym trwalo to powiedzmy 1,5 miesiaca. dla mnie definitywny EOT. No dobra, jeżeli tak łatwo i szybko zacząłeś zarabiać taką kasę, to czemu to trwało tylko 1,5 miesiąca. Zrezygnowałeś, czy zostałeś do tego zmuszony? bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamStudio Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 został zmuszony bo mu spamy wyleciały z googla - - - -StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ale czego się nie robi dla swojej kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dorobił się chłopak. Żeby zrobić duży biznes w internecie to trzeba mieć czas i pieniądze, przyczym pieniędzy trzeba mieć tyle żeby zacząć od nowa w razie jakby nie wyszło. A nisze to są mity. Niema nisz. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec_u Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dorobił się chłopak.Żeby zrobić duży biznes w internecie to trzeba mieć czas i pieniądze, przyczym pieniędzy trzeba mieć tyle żeby zacząć od nowa w razie jakby nie wyszło. A nisze to są mity. Niema nisz. milliondollarhomepage to była NISZA, wkońcu grubo ponad 1 000 000 $ w ciagu niecałych 6 miesięcy ;- ))) a w dodatku koszty inwestycji w stosunku do zysków znikome (ponoć 50 k na reklame zainwestowane jak już strona zaczeła na sebie zarabić) Mendax może ty fejkujesz a tak naprawde masz na imie Alex Tew ;asdff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusakolep Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nieno, sory, ale to byl pomysl, a nie nisza. Nisza mi sie kojarzy z czyms bardziej kameralnym. Nisze generalnie sa, ale trzeba miec pomysl i szczescie, a do tego zaczac sie okopywac w trakcie koniunktury, tak, zeby podjac walke pozniej, jak pojawi sie konkurencja. No i w te tysiace $$$ to tez niezbyt wierze... 1,5 miesiaca? To niezbyt dlugo. Wyglada raczej na jednorazowy przekret. www.google.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a jak było z xend.pl jak pamiętam 1700 $ w 2 tyg Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.