Johnek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam, ktos moze mi po krotce opisac co musze zrobic zeby zaimportowac duza baze przez program BIGDUMP(lub inny).Posiadam plik ok 500 MB z tekstami i skrypt bigdump(uzupelnilem dane do bazy sql) ale co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Najlepiej zrobić exsport bazy z poziomu powłoki przez SSH. Jak nie masz sam dostępu napisz do admina serwera. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 $db_server = 'host'; $db_name = 'nazwa_bazy'; $db_username = 'user'; $db_password = 'haslo'; ... $filename = 'nazwapliku' Wczesniej na serwer przez ftp wrzucasz baze i plik bigdump.php Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mozna odpalac ten skrypt przez przegladarke, czy trzeba przez konto shellowe? BO mam wrazenie ze po 30 sekundach mi sie zawiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wgrywalem tym baze prawie 400MB przez przegladarke bez problemow budownictwo od A do Z- Portal Budowlany CNB.pl - Tanie noclegi w polsce, agroturystyka, pensjonaty, hotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.