Dose Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 dobra, czyli zapisuje sobie godz 17sta, tylko niech Dark jeszcze potwierdzi miejsce spotkania. See you. pzdr p. co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Będę dziś lub jutro w Czeskiej to zaklepię miejsca i potwierdzę na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Miejsca zarezerwowane. Ceska Pivnica ul. Grodzka 28 20-112 Lublin https://www.ceskapivnica.pl tel. 081 534-30-56 Lokalizacja na Google Maps Będzie nam towarzyszyć muzyka, dania i piwo czeskie/słowackie :-) Sobota, 26 września godz. 17.00 Rezerwacja jest na moje nazwisko jakby ktoś przyszedł wcześniej :-) No to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No panowie, i panie.. ja dopiero godzine temu otworzyłem oczy jako, że z drugim twardzielem Darkiem, wieczór rozpoczęty knedlami i ceskim piwem kończyliśmy już po polsku, czyli wyborową i ogórkiem kwaszonym (rzecz jasna, lokal zmieniliśmy na polski, hehe). pozdrowienia i do nastepnego razu. p. co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Było nieźle ;-) Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda się co najmniej 1 spotkanie zorganizować P.S. Gratulujemy Kaviorkowi pięknej nagrody za jedyne 20zł Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Co, co wygrał? I w co żeście grali? pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 wygraną była hmm.... powiedzmy, że kobitka obchodząca swój wieczór panieński, hehe:) Co ciekawe (bo ja clubbing zakończyłem grubo po 4ej, nie wliczając do tego home party ), spotkałem później to stadko w klubie. Zrobiły mi istnie cesarskie powitanie jak przypomniały sobie, skąd się znamy - ale to dlatego, że była już jakaś 1-2 w nocy i one były bardziej napite niż ja, pzdxr ps: ale dla Kaviorka gratulacje, ja niestety odpadłem. co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ja też niestety odpadłem, z Kaviorkiem nie ma szans Oj Dose, widzę że ładnie rozkręciłeś dżamprę, następnym razem też się wkręcamy z Tobą BTW, Dose, dziś mój pierwszy dzień na GPW, gdzie zaliczyłem 2 odpały z 3 spółek, które posiadam w portfelu (przy słabym rynku:)). Chyba coś dały nasze komitetowe kuluarowe rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witamy!Wakacje już za nami, pierwszy śnieg tej jesieni również - czas najwyższy na czwarte spotkanie z cyklu NetDay Lublin! Spotkanie odbędzie się 14 listopada (sobota) o godz. 15.00 w Klubie Kazik przy ul. Nadbystrzyckiej 40a. Rejestrację na spotkanie uruchomimy w pierwszym tygodniu listopada. Lista prelegentów nie została jeszcze zamknięta, dlatego jeżeli: - masz coś ciekawego do powiedzenia - chcesz podzielić się swoim doświadczeniem z pozostałymi uczestnikami spotkania - chcesz się pochwalić ciekawym projektem, który ostatnio zrealizowałeś zgłoś chęć wystąpienia już dziś! Na zgłoszenia czekamy pod adresem: krzysztof.koziel@enzo.pl Do zobaczenia na spotkaniu! Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No fajnie, będzie okazja żeby się spotkać i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Przypominam o NetDay nr 4 :-) INFO: https://netday.lublin.pl/2009/11/rejestracj...in4-rozpoczeta/ REJESTRACJA: https://netday.lublin.pl/rejestracja/ 14 listopada 2009 r. (sobota) godz. 15.00 Klub Kazik przy ul. Nadbystrzyckiej 40a Po prezentacjach after party i rozmowy w kuluarach. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 /Aktualizacja 28.01.2010, 15:38/Pora rozpocząć zapisy na piąte spotkanie branży internetowej NetDay Lublin. Poniżej najważniejsze informacje: Termin: 6 lutego 2010 roku (sobota) Godzina: start o 16.30, koniec o 19.00 Miejsce: Pub Czarna Owca (czyli dawny Johnny’s), ul. Narutowicza 9, Lublin. Zobacz jak dojechać. Zaproszeni goście: * Bartłomiej Pucek - Project Manager, Kreativ - “Dlaczego (niektórym) startupom się udaje?” * Marta Klimowicz, Adtaily.com - “AdTaily: jak ugryźć reklamę w długim ogonie? “ * Gniewomir Świechowski, Editorial Project Manager, Blomedia.pl - ”Jak zarabiać na profesjonalnym blogowaniu” Po zaplanowanych prelekcjach jak zwykle chwila czasu na pytania, dyskusję oraz rozmowy kuluarowe. Dzięki sponsorom wstęp na NetDay ciągle jest bezpłatny, warunkiem uczestnictwa jest tylko wcześniejsza rejestracja. Nie zwlekaj do ostatniej chwili, zarejestruj się już dziś! Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jeśli będe w województwie to zrobię wszysko żeby wpaśc PS Jutro dam znać czy będę barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Link do rejestracji jak by ktoś zapomniał https://netday.lublin.pl/rejestracja/ Swoją drogą to wybieracie się na kolejne spotkanie ? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja się wstępnie wybieram Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.