gerdi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 My jesteśmy za Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że Kaviorek, bielack, dose i mich@ł też będą blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mi bardziej pasuje 3 nizli 2, ale jak by co - i tak przyjdę. Zaklepię sobie termin w kapowniku, by mi nic nie wyskoczyło i już czekam. Powiedz, gdzie ta działka? (W sensie jak jedziemy i jak wracamy, z naciskiem na "wracamy"). pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Właśnie się dowiedziałem że 3 nie możemy, pasuje nam 2. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Bielack, samochód będę miał na pewno. Muszę jeszcze negocjować z ojczulkiem: albo ja będę prowadził, albo ojczulek przyjedzie po nas. Tak czy siak z powrotem nie będzie problemu . Gerdi: 1-2 lipca? blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 1 też będzie ok Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 hej, a jam się załapiem?;D jestem nowiusieńki ale chętnie z wami pogawędzę na rial;) Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 shpyo, ja sie dostosuje do terminu, bo teraz mam caly czas wolne takze na mnie nie patrzec do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mi też 1 pasuje (tylko środa i piątek wieczór mi kolidują, reszta jest do dyspozycji). Nie wiem jak warunki na Twojej działce, ale jest tam jakiś sklep blisko? Czy wcześniej zrobimy zrzutę na ten, no - jedzenie? By było z czego grilla zrobić i tak dalej? pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 my się też wstępnie piszemy, na okolice 1-3 lipca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Są tam wiejskie sklepy Winka o smaku patyka Można kupić coś w Lublinie na grilla i picia. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 michat, jasne zapraszamy no to wstepnie mozna ustalic termin 1 lipca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mi w sumie 1 lipca też odpowiada shpyo, a gdzie ta twoja działeczka ? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jeszcze 2 wolne miejsca mam w samochodzie . Na pewno jedzie ze mną Mich@ł blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja najchetniej tym razem zostawilbym moj samochod w lublinie takze jak bedzie u Ciebie miejsce shpyo to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.