Skocz do zawartości

Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości

Altinet

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w AIP działam od roku, więc może też się wypowiem.

Opłata- 244zł czyli prawie taka jak ZUS dla nowych firm

+dostęp do porad prawnych, księgowej (prawdę mówiąc jutro pierwszy raz będę z tego korzystał, ale studiowałem na wydziale prawa, więc w prostszych sprawach sam se radziłem)

+ i to duży za wsparcie marketingowe- jeśli Twój pomysł na biznes ma ręce i nogi, to naprawdę potrafią załatwić coś, o co normalnie trudno np artykuły w prasie np w moim przypadku to były chyba z 4 w prasie lokalnej- jeden raz nawet na okładce ;)

+dostęp do biura i telefonu. celowo pisze "dostęp" bo niestety nie ma możliwości ciągłej okupacji ;) no przynajmniej u mnie

+zniżka 50% na hosting w kei.pl i dodatkowo 3 miesiące za free

czasami dają też zaproszenia na różne imprezy pseudo biznesowe. Raz poszedłem na taką sponsorowaną przez johnego walkera- whisky do oporu za free, dużo fajnych dziewczyn, a na koniec dostałem dwie ofert pracy :) ale to tylko raz tak fajnie było :rotfl:

Ogólnie nie narzekam, ale nie pieję też z zachwytu- piałbym gdyby jakąś kasę na start dawali :)

Pytanie do zorientowanych- jak wygląda cesja domeny po rozwiązaniu umowy?? Ktoś już to przechodził?

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A można gdzieś przeczytać o tym? To znaczy ile trzeba mieć lat etc., bo np. tutaj https://www.inkubatory.pl/stara/public_html/index.php?id=133 nic nie piszą o wieku minimalnym ...

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

A będąc w szkole średniej mogę przystąpić do AIP? ;)

Zadzwoń do nich i się zapytaj 056 660 84 20. Jak założysz to zgłoś się do mnie- w tym samym inkubatorze jestem ;)

A jak nie założysz to też możesz się zgłosić np na praktyki :)

Opłata- 244zł czyli prawie taka jak ZUS dla nowych firm

200zł (bez vat) jeśli masz środki na swoim (sub)koncie w AIP

To chyba w różnych inkubatorach jesteśmy- w Toruniu płacisz bez względu na to. Mógłbyś napisać, w którym Ty jesteś? Może zmienię :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności