rimfiztrik Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja w AIP działam od roku, więc może też się wypowiem. Opłata- 244zł czyli prawie taka jak ZUS dla nowych firm +dostęp do porad prawnych, księgowej (prawdę mówiąc jutro pierwszy raz będę z tego korzystał, ale studiowałem na wydziale prawa, więc w prostszych sprawach sam se radziłem) + i to duży za wsparcie marketingowe- jeśli Twój pomysł na biznes ma ręce i nogi, to naprawdę potrafią załatwić coś, o co normalnie trudno np artykuły w prasie np w moim przypadku to były chyba z 4 w prasie lokalnej- jeden raz nawet na okładce +dostęp do biura i telefonu. celowo pisze "dostęp" bo niestety nie ma możliwości ciągłej okupacji no przynajmniej u mnie +zniżka 50% na hosting w kei.pl i dodatkowo 3 miesiące za free czasami dają też zaproszenia na różne imprezy pseudo biznesowe. Raz poszedłem na taką sponsorowaną przez johnego walkera- whisky do oporu za free, dużo fajnych dziewczyn, a na koniec dostałem dwie ofert pracy ale to tylko raz tak fajnie było Ogólnie nie narzekam, ale nie pieję też z zachwytu- piałbym gdyby jakąś kasę na start dawali Pytanie do zorientowanych- jak wygląda cesja domeny po rozwiązaniu umowy?? Ktoś już to przechodził? Najgorszy blog na necie. by goorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Domeny kupuję na siebie, dane do faktury na AIP edit : literówka Edytowane 14 Lipca 2009 przez FiKaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Opłata- 244zł czyli prawie taka jak ZUS dla nowych firm 200zł (bez vat) jeśli masz środki na swoim (sub)koncie w AIP Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Tak z ciekawości zacząłem szukać informacji o AIP... https://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/artic...RUN01/644621161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Kukis zakładaj biznes to będzie pierwszy barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A będąc w szkole średniej mogę przystąpić do AIP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A będąc w gimnazjum można przystąpić do AIP? Tak z ciekawości pytam Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jak sie nie myle od 16 roku życia, trzeba mieć nip wyrobiony i to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A można gdzieś przeczytać o tym? To znaczy ile trzeba mieć lat etc., bo np. tutaj https://www.inkubatory.pl/stara/public_html/index.php?id=133 nic nie piszą o wieku minimalnym ... Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Regulamin Musisz mieć już nip i to chyba tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Fikas ja też działam w Częstochowskim, od września zeszłego roku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimfiztrik Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A będąc w szkole średniej mogę przystąpić do AIP? Zadzwoń do nich i się zapytaj 056 660 84 20. Jak założysz to zgłoś się do mnie- w tym samym inkubatorze jestem A jak nie założysz to też możesz się zgłosić np na praktyki Najgorszy blog na necie. by goorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4net.pl Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Działam już ponad rok w AIP no i z tego miejsca pozdrawiam Częstochowian Carnagge -> wielkie dzięki za książeczkę, niestety nie mieliśmy takowych a super sprawa, na pewno się przyda. Swoją drogą linki z AIP też się ceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimfiztrik Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Opłata- 244zł czyli prawie taka jak ZUS dla nowych firm 200zł (bez vat) jeśli masz środki na swoim (sub)koncie w AIP To chyba w różnych inkubatorach jesteśmy- w Toruniu płacisz bez względu na to. Mógłbyś napisać, w którym Ty jesteś? Może zmienię Najgorszy blog na necie. by goorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Olsztyn Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi