Skocz do zawartości

Dlaczego google widzi moją stronę jedynie na 9 słów?

Rekomendowane odpowiedzi

Spamowanie z nisko lub wcale wartościowych stron nie ma już sensu, z Wikipedii też ponoć nie. Może próba kontaktu z jakimiś blogami technicznymi gdzie umieściłbyś ekspercki wpis nt. tej Twojej obsługi informatycznej w zamian za "kaloryczny" link ze stopki artykułu albo z jego treści? No ale to wymaga najwięcej zachodu.

Wezwanie do zaprzestania naruszeń dóbr osobistych, wizerunku, praw autorskich, emisji hałasu i immisji oraz nękania i stalkingu.

Wezwanie do usunięcia wizerunku z filmu lub zdjęcia z Internetu pomoże Ci odzyskać prywatność.

ortodonta NFZ Warszawa czyli sprawdzona ortodoncja na NFZ dla dzieci

1 godzinę temu, koprobo napisał(a):

Spamowanie z nisko lub wcale wartościowych stron nie ma już sensu, z Wikipedii też ponoć nie. Może próba kontaktu z jakimiś blogami technicznymi gdzie umieściłbyś ekspercki wpis nt. tej Twojej obsługi informatycznej w zamian za "kaloryczny" link ze stopki artykułu albo z jego treści? No ale to wymaga najwięcej zachodu.

Mówisz o oryginalnej Wikipedii czy wszelkiego rodzaju ,,podróbach,, ? Co do spamowania z nisko jakościowych miejsc nie zgodzę się. Wciąż można te ,,nisko wartościowe,, miejsca szybko zamienić w wartościowe miejsca, tylko trzeba to robić z głową. Ostatnio jedną stronę na dość konkurencyjną frazę wbiłem w top 10 ( i podpowiedzi AI) używając do tego 4 automatów plus indexera. Problem leży w tym że niektórzy myślą iż kupią automat, klikną start i już. Tak to nie działa.

Interesują Cię zagadnienia dotyczące pozycjonowania  i marketingu? Zajrzyj na: Blog o pozycjonowaniu i marketingu internetowym

Ogólnie o marketingu i pozycjonowaniu stron www: Marketing internetowy i pozycjonowanie stron

Potrzebujesz usługi SEO? Zajrzyj:Usługi SEO

W dniu 27.05.2026 o 12:34, informatpoznan napisał(a):

mam baclinki ze stron klientów, którym robiłem stronę

Dedukuję że klasycznym sposobem - FRAZA i harat na stronę główną z tą samą frazą lub zbliżoną tematycznie w meta title. Jak tak to robisz klasyczne seppuku i po prosu się depozycjonusz. Dlaczego tak to ci nie wyjaśnię. To nie kwestia że nie chce. Po prostu jak to u ciebie nie działa to już nie zadziała. Cuda się rzadko zdarzają i nie ma sensu się kopać z algorytmem Google.

W dniu 27.05.2026 o 18:21, SEO i Marketing napisał(a):

Nikt Ci nie da konkretnej odpowiedzi

Bardzo konkretnej nie - bo co działa u jednego Rabina to już u drugiego niekoniecznie. Masz potęcjalną zaletę w postaci marki osobistej. Pisałem ci czego się nie robi w takim przypadku.  

Zresztą szukanie nie boli i Gugiel teraz daje łopatologiczne odpowiedzi. Trzeba tylko umieć zadawać właściwe pytania.

https://www.google.com/search?q=Jak+wypromowa%C4%87+mark%C4%99+osobist%C4%85+w+internecie

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

1. Usuń ze strony głównej "o mnie" dodaj do do podstrony "/o-mnie/" która już u ciebie istnieje

2. Usuń stronę portfolio, te zdjęcia dodaj albo na stronę główną albo do zakładki "/o-mnie/"

3. Nie dodawaj roku do url na blogu, 

4. Co to jest? https://premik.pl/jaki-komputer-dla-programisty-w-2026-roku/ https://premik.pl/jaki-komputer-dla-programisty-w-2025-roku/ złącz to w jedno, i aktualizuj treść co roku

5. Tworzenie sklepów internetowych (nazwa), złącz to w jedno, dodaj frazy kluczowe w treści i w meta opisie i podlinkuj z artykuł o na blogu

6. Usuń formularz kontaktowy ze wszystkich stron, zamień to na CTA z mailem + telefon

7. Zmniejsz sekcje HERO

8. Linkuj wewnętrznie między artykułami i z strony głównej do usług. Dodatkowo możesz również rozbudować stopkę, mail, telefon, miasta jakie obsługujesz

Nie obraź się, tworzysz strony internetowa a twoja wygląda jak jeden wielki ulep a potem zdziwienie że Google nawet nie chce indeksować strony. Zadbaj trochę o wygląd i treść, dodatkowo nie pisz na każdej stronie o tym samym.

Dodam że indeksy są przepełnione, musisz się czymś wyróżnić żeby się w nich utrzymać a potem pozycjonować w górę.

39 minut temu, zaq1wsx napisał(a):

CTA z mailem + telefon

Szczerze nie wiem czy to będzie takie proste.

Fundamentalna kwestia. Czy pan Łukasz ma działalność? 

My się produkujemy a mówimy o stronie która nie ma prawdopodobnie Profilu Firmy w Google.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.