kataBLOG Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 czy będzie kiedyś płatne/zmknięte forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A co za dużo pieniędzy masz? Moge podać nr konta Ciekaw jestem co to by miało na celu? Odcięcie od wiedzy osoby postronne? Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zamknięte są, płatne też(ale tych w Polsce nie widziałem). Po co PiO miało być zamknięte/płatne? A co za dużo pieniędzy masz? Moge podać nr konta wink.gif mkr, moj numer konta jest ładniejszy stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataBLOG Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 chodzi mi o to ze czasem moze i mialbym pochote pogadac o bh nawet czysto teoretycznie.. ale nie mam zamiaru tutaj poruszac takich tematow... edit: moze faktycznie kasa nie jest odpowiednim rozwiązaniem?? ale jek nie kasa to co??? broń boze nie uwazam ze PiO ma byc platne... zle się wyrazilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ale nie mam zamiaru tutaj poruszac takich tematow... Dlaczego? Jest forum, to można pisać. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 MMP pokaż swój numer konta zaraz wyczyścimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 ;-) stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 o. Rydzkowi dawno wyczyścili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 chodzi mi o to ze czasem moze i mialbym pochote pogadac o bh nawet czysto teoretycznie..ale nie mam zamiaru tutaj poruszac takich tematow... Mozesz na pozycjonowanie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Hm... Jak dla mnie to forum powinno być płatne.... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devourer Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fakt, że to prawdziwa kopalnia wiedzy. Trochę ostatnio mocno zatrollowana, ale jednak. IMO abonament nie pomoże Get Ubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ej ludzie, a może być konto mamy bo sie boje trochę żeby mi ktoś jakichś pieniędzy nie przesłał z przekrętów a forum powinno być darmowe, jeśli ktoś chce prywatnie to jest PW ewentualnie zawsze zostaje konferencja na gg Pozdrawiam, Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nawet jak będzie płatne to dzieci NEO zapłacą z kieszonkowego od mamusi. Przed nimi nie idzie się uchronić. Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 +1000$ miesiąc i nie ma dzieci neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 I zostanie 10 osób na forum może Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.