zoozool Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 działa już miałem ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 xann, strona eweblink nie dziala ;( już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorij Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No właśnie. Zadałem konkretne pytane i zamiast odpowiedzi od Xanna to co zwykle - zmiana tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No właśnie. Zadałem konkretne pytane i zamiast odpowiedzi od Xanna to co zwykle - zmiana tematu. Moim zdaniem dostałeś bardzo konkretne odpowiedzi, sam wyciągnij wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No właśnie. Zadałem konkretne pytane i zamiast odpowiedzi od Xanna to co zwykle - zmiana tematu. Jakby nie było Xann ma do dyspozycji dużą wiedzę, słowa kluczowe z eweba, listę słów kluczowych dla pozycjonowanych stron, adresy stron pozycjonowanych na które idą słowa kluczowe, adresy stron zapleczowych podpiętych do eweba. W połączeniu z narzędziami z adwordsa (Narzędzie propozycji słów kluczowych) daje mu dosyć doskonały sposób na orientację w działaniach konkurencji oraz tre Nie wiem czy na tą chwilę Xann korzysta z danych XannStata, ale kod w publicznej wersji jest trochę niebezpieczny, brak np filtrowania i escepowania (dane do bazy mysql nie przechodzą nawet przez mysql_escape_string) dla danych wsadzanych do bazy. W przypadku dostępu do hurtowych ilości danych na dany temat, (co możemy powiedzieć w tym przypadku) to przy pomocy statystyki można wyciągnąć dosyć ciekawe dane, których nie widać na pierwszy rzut oka. Dlatego jeżeli ktoś chce mieć pewność to do właściwego linkowania stron używać swoich własnych rozwiązań a ogólnie dostępnymi systemami dopalać jedynie zaplecze. Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 korzystając z googla, też mu dajecie dużo wiedzy i co nie robicie tyle problemu, Stwórz swój system i bądź w nim Panem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ...Jakby nie było Xann ma do dyspozycji dużą wiedzę, słowa kluczowe z eweba, listę słów kluczowych dla pozycjonowanych stron, adresy stron pozycjonowanych na które idą słowa kluczowe, adresy stron zapleczowych podpiętych do eweba. Temat juz poroszony wcześniej przez Ptaqa ale skonczył w koszu https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=90962 Faktycznie macie racje ze wiarygodnośc włąścieli SWL jest istotna i warto ją weryfikować Nie wiem czy na tą chwilę Xann korzysta z danych XannStata, .... A tutaj to wtopa na maxa - źle się przygotowałeś w tym temacie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 korzystając z googla, też mu dajecie dużo wiedzy i co nie robicie tyle problemu Ale Google nie jest firmą konkurencyjną dla mojej, a Xann Design jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ale Google nie jest firmą konkurencyjną dla mojej, a Xann Design jest. Używasz eweblinka?? Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Czachapl, pewnie nie, ale dlaczego miałby sobie nie ponabijać postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morimoto Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Co oznacza w ogłoszeniu firmy odpowiedzialnej za weblink:"analizowanie działań konkurencji" Co to moze oznaczac? Moze obserwowanie jakie nowosci wprowadzaja inne SWL,e ? ============================================== Zielony jak ogórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Używasz eweblinka?? Jaki jest związek między używaniem produktów konkurencji a konkurencją między tymi firmami? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Proponuję zakończyć te "potyczki". Nagle odkryliście że Xann lub inny właściciel SWL, jest lub może być konkurencją? Tak było, jest i będzie. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Zaczynam pracę z tym system bo piszą że najlepszy, mam kilka prostych pytań: 1)Czy mogę jakoś sprawdzić na jakich stronach pojawia się link do mojej strony ? 2) Czy mogę sprawdzić ile punktów zabiera mi poszczególny link do mojej strony i co za tym idzie ile linków do mojej strony jest na innych stronach (i jakich)? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 benusso, to jest system rotacyjny. Linki cały czas się zmieniają. Jedna zmiana to pobranie linku, masz widoczną liczbę pobrań i ilość punktów na dany link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.