zoozool Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Konto PRO trzeba posiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Czy można dostać 1000 PKT premii za "małe jest piękne", jeśli będziemy mieli stronę w subdomenie, czy ta premia obowiązuje tylko strony na domenach głównych? dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosti Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Czy można dostać 1000 PKT premii za "małe jest piękne", jeśli będziemy mieli stronę w subdomenie, czy ta premia obowiązuje tylko strony na domenach głównych? z tego co było tu pisane premia ta nie jest dostępna dla subdomen. Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Z matematyką nigdy nie miałem problemów.. a tego nie rozumie jak 0% daje obniżkę o 50%??? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Mar, 10 linków wychodzących == -50% punktów Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Czyli co, żeby otrzymać ten bonus 1k pkt za domene z site 5-100 trzeba posiadać konto PRO ? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Po pierwsze popatrz co pisze w nawiasie, a po drugie Xann napisał: wartość do 4: +30%wartość 5-9: 0% wartość > 10: -50% ... więc de faktu nie ma dziesiątki;), ale nie o to chodzi, o wartość w środku.. widzę, że to jeszcze strasznie kuleje. EDIT. A co do "mocy" to jest to śmieszne... że strona z 10 linkami ma -50% "mocy" a z 9 już nie.... ciekawa kalkulacja. I jak pisałem wcześniej to ukłon w tworzenie stron tylko pod system, żadna normalna strona nie ma tylko linków tylko po to, żeby mieć swl'a, nie mówiąc o bardziej rozbudowanych serwisach... ale to już takie eot. I nie, żebym był za farmami z linkami, ale takie uproszczenie... to przesada, takie moje skromne zdanie. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 I jak pisałem wcześniej to ukłon w tworzenie stron tylko pod system, żadna normalna strona nie ma tylko linków tylko po to, żeby mieć swl'a, nie mówiąc o bardziej rozbudowanych serwisach... Brawo za tą wypowiedź Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 W odpowiedzi na wasze pytania Czyli strony posiadające PR=0 nie mogą liczyć na bonus za domenę główną? mamy trzy bonusy: - bonus za domene główna 1000 pkt jest tylko dla PR>0 -bonus za PR -bonus za mały site 5-100 czyli świeża domena główna może dostać tylko jeden bonus za mały site Czy można dostać 1000 PKT premii za "małe jest piękne", jeśli będziemy mieli stronę w subdomenie, czy ta premia obowiązuje tylko strony na domenach głównych? ten bonus jest tylko do domen głownych nie subdomen Z matematyką nigdy nie miałem problemów.. a tego nie rozumie jak 0% daje obniżkę o 50%??? od 10 wychodzących masz - 50% do 10 wychodzących masz 0% z jednego systemu mysisz zrezygnować Czyli co, żeby otrzymać ten bonus 1k pkt za domene z site 5-100 trzeba posiadać konto PRO ? Nie , bonus jest przyznawany niezależnie od posiadanego konta , na kontach PRO jest jedynie widoczny kalkulator punktów przed wpięciem domeny do systemu musicie Pamiętać ze ten system się nie utrzymuje ze sprzedaży waszych PKT tylko z kont PRO dlatego muszą one być mega wypasione i mieć takie cuda jakich nikt nie ma na rynku EDIT. A co do "mocy" to jest to śmieszne... że strona z 10 linkami ma -50% "mocy" a z 9 już nie.... ciekawa kalkulacja. tu nie chodzi o moc, tu chodzi o politykę odłączenia innych systemów Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 od 10 wychodzących masz - 50% do 10 wychodzących masz 0% Skoro tak piszesz to popraw proszę poniższe bo wprowadzasz ludzi w błąd ! wartość do 4: +30%wartość 6-9: 0% wartość > 10: -50% Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 EDIT. A co do "mocy" to jest to śmieszne... że strona z 10 linkami ma -50% "mocy" a z 9 już nie.... ciekawa kalkulacja. tu nie chodzi o moc, tu chodzi o politykę odłączenia innych systemów ale tzw. "porządna strona" naturalnie linkuje do stron tematycznie powiązanych, zdarza się że ma kilka linków z wymiany, itp. Nie musi to być inny system. A przy tym liczeniu tak jak pisał Mar będą strony tworzone i tak tylko pod swl'a. I ich "moc" i tak będzie niewielka, bo po co ją bardziej podlinkowywać i dbać o jej wzmocnienie skoro tyle samo punktów dostanie się za słabiznę, ale z małą ilością linków wychodzących. Nie wspominając o ryzyku umieszczania swl'a. To się zwyczajnie nie będzie opłacać. Ze wzrostem "mocy" ta zmiana w punktacji nie będzie miała wiele wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja od dawna myślałem sobie na temat mocy strony pod system w ten sposób. Jeśli strona ma powiedzmy 10k podstron (fizycznie) to żeby ją zindeksować trzeba przyłożyć dużo punktów. Natomiast, żeby zindeksować stronę z 5-100 podstronami wystarczy użyć addera. Dlatego sama strona teoretycznie ma większą moc. Z drugiej strony link na podstronie 9999 w 3 poziomie tej mocy ma znikomą ilość. WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Hmm to może mi ktoś powiedzieć za jaką stronę otrzymam np. 10k pkt ? ile musi mieć site w G, ile w Y, ile BL w Y, ile w G, jaki PR? I mógłby mi ktoś powiedzieć, ile otrzymalbym teraz pkt za stronę: domena PR3 site 5 BL Y 1,5k site w Y 1 Z góry dziękuje. Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Skoro tak piszesz to popraw proszę poniższe bo wprowadzasz ludzi w błąd ! taka informacja została wcześniej już podana https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=607055 'qazy' -skoro nie widzisz i nie czujesz do czego zmierzamy naświetle CI temat, martwisz się trochę na zapas, polityka systemu idzie w kierunku żeby każdy system miał własne zaplecze wówczas można w jakiś sposob oceniać jego "moc" w sytuacji gdzie wszystkie sytemu mają te same strony ocena który system jest mocniejszy raczej staje jest nie namiejscu dlaczego jest taka różnica 9 a 10 ? bo 10 to dwa systemy wymiany linków a 9 to już jeden system w przyszłości użytkownicy będą mieli do wyboru dostać +30% lub mieć -90% - jak widzisz wybór czy posiadać inne systemy na stronie czy nie będzie nadal możliwy - my tego nie zakazujemy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Co poniektórym, jak tak czytam te wypowiedzi chyba bardzo zależy aby eweblink jak i inne systemy posiadał w swoich zasobach strony farmy z kilkoma dziesiątkami linków wychodzących. Dziwię się że tacy ludzie jak np. Gazy bronią farmy linków i wysoko sitowe śmieci. Ciekawi mnie tez jedna rzecz czy swoim klientom też wstawiacie linki na śmietniki z dziesiątkami linków wychodzących gdzie jest wszystko od stringów po zabawki dla dzieci. Jeśli uważacie, że to jest oki to chyba oporów nie macie ? A może zależy wam tylko aby linki z systemów miały jak najsłabszą moc ? Bo sam już nie wiem co myśleć czytając takie pierdoły. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.