Czachapl Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Kolejne bonusy są za linki wychodzące obecnie:wartość do 5: +30% wartość 6-10: 0% wartość > 11: -30% a będzie od 1 listopada obowiązywać wartość do 4: +30% wartość 5-9: 0% wartość > 10: -50% w przyszłości będziemy przycinać do wartość do 4: +30% wartość 5-9: 0% wartość > 10: -90% Tu chyba wszytko jest oprócz tego ze to nie od pierwszego listopada a 1 grudnia no i nie wiadomo jaki to okres czasu odnośnie - 90 % jak wygląda to w przyszłości mi znika 1/3 punktów, czyli czeka mnie pracowity miesiąc Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Xann napisz co z tymi out 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Kolejny ukłon w stronę, by tworzyć wyłącznie strony pod swl'a... i niby one mają mieć taką moc? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 niby one mają mieć taką moc? podobno przy 10 (magiczna granica) linkach wychodzących strona traci 50-90% swojej "mocy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jak widze bede mial w plecy 200k ale da sie to szybko nadrobic mam nadzieje ze efekt bedzie pożadany Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 W seomatiku źle bo po 100linków na stronie, tu źle bo chcą zejść poniżej dziesięciu i jak tu dogodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 wolę zapłacić więcej, lecz mieć pewny link nie na farmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Fajna sprawa te komentarze do przelewów... Ale czy priorytety przelewów będą? Bo chyba przegapiłem kiedyś odpowiedź na to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 UWAGA: Oficjalnie mogę już ogłosić że e-weblink zmienia politykę stron dodawanych do systemu, hasło na najbliższy rok: małe jest piękne Co to znaczy że obecnie już będziemy promować małe strony dają za nie najwięcej PKT z wszystkich systemów Nowy bonus jaki wszedł to właśnie za maluchy od site 5 do 100 na domenie głównej = 1000 PKT Jednocześnie zaczynamy proces przycinania punktów za SITE obecnie maxymalną ilośc PKT jaką można dostać z domeny/subodmeny to 100k ale tą poprzeczkę bedziemy sukcesywnie obniżać dążąc do pułapu 50k za domene/adres Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ten nowy bonus chyba coś nie teges. Biorąc cenę odnowień domen .info trzeba by przeznaczyć ok. 2700zł 100domen, które dadzą 100k punktów, wiec prościej będzie te punkty kupić. Xann dobrze myślę, czy czegoś nie zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie każdy ma 100 domen , niektórzy maja jedną której się nie opłacało dodawać do systemu bo otrzymała by z 30 PKT teraz otrzyma 1000 PKT ps. lords polecam regionalki są tańsze dużo tańsze Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 hehe no i wszystko jasne, myślałem że przez domenę główną rozumiałeś .pl, .net ,info etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 regionalka typu waw.pl też jest traktowana jako domena główna u nas ;-) Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Xann, czekam aż wypowiesz się na temat mojego posta. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nowy bonus jaki wszedł to właśnie za maluchy od site 5 do 100 na domenie głównej = 1000 PKT [/color][/b] Właśnie dodałem takiego malucha i nie widzę za niego bonusu. Ten nowy bonus chyba coś nie teges.Biorąc cenę odnowień domen .info trzeba by przeznaczyć ok. 2700zł 100domen, które dadzą 100k punktów, wiec prościej będzie te punkty kupić. Xann dobrze myślę, czy czegoś nie zrozumiałem? kupisz po dolarze 100 domen, wydasz 300 zł, po roku nie przedłużysz. Wyprodukowanie 100 000 pkt zajmie ci 2-3 dni jak będziesz robił sam. Cena punktów spadnie jeszcze bardziej.... dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.