quba Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 >"Wyzerój pobrania" Ja mimo wszystko jednak mam nadzieję, że takiej opcji tam nie ma ;-) Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@k Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tak teraz jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jest problem ze stronnicowaniem. Wchodze do na druga strone z linkami zmieniam wage jakiegos linku i z powrotem wracam na 1 strone. Musze pamietac na ktorej bylem i znowu chodzic po tych stronach. Nie mozecie zapamietywac na ktorej stronie byl uzytkownik? Bo to jest naprawde irytujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja mam natomiast taką prośbe jako że u mnie nie idzie ten katalog pod php 5.0.4 czy komuś to chodzi pod php niższym niż 5.1.3 ? jeżeli tak to czy chodzi z reki czy jakieś modyfikację musiał robić. Prawdę mówiąc nie chce mi sie aktualizowac php do najnowszej wersji ale jeśli nie da rady inaczej będę musiał to zrobić. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Bardzo ciekawe, zauważyłem na jednym moim spamie wyświetlającym linki, że w paczce jest cała masa linków ale do jednej domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no raczej jest to normalne, im wiecej pkt dasz na linka tym większe prawdopodobienstwo jego wyloswania z paczki Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Co Ty za herezje opowiadasz? Mówię o tym, że w paczce dostarczonej do jednej z moich stron linkujących jest dużo linków, ale wszystkie są do jednej domeny. Różnią się anchorami i subdomennami (w obrębie jednej domeny). Jeżeli to jest naturalne, to musiał wystąpić niezwykle szczęśliwy "zbieg okoliczności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie rozumie co ma do tego zbieg okoliczności?? daje powiedzmy 400 tys punktów na jeden adres www i jakieś 2000 fraz. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mmarek co w tym dziwnego? Wrzucasz kilkadziesiąt lików w csv, ustawiasz im identyczny priorytet, i dużo punktów.To logiczne, że wyjdą na strony zaraz po sobie. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hmm... może i tak, ale dość dziwnie wygląda. Myślałem, że linki są jednak jeszcze dodatkowo losowane. Ale jeżeli tak ma być to ok. P.S. Zastanowiło mnie to dlatego, że wszystkie anchory po angielsku i zajrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AOZ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 pewnie chodzi o limuzyny, u mnie tez sie pojawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Panie i Panowie znam waszą czujność już bardzo dobrze do tego stopnia ze jak np coś robimy o 3 w nocy to o 3:01 jest komunikat na PIO ze coś nie działa, zdajemy sobie sprawę z tego tez że każda nieprawidłowosc by była i była wyłoniona przez was w mig, bardzo nam też zależy o zgłaszaniu dziur jeżeli jakieś jeszcze istnieją bo wtedy i tylko wtedy może to być skuteczny system z pożytkiem dla sprzedających (wysoka cena za PKT = duża kasa za zaplecze) oraz dla kupującego PKT. Jak wiecie system jest cały czas rozwiany i cały czas dopieszczany żeby stworzyć naprawdę dobre narzędzie, nie zdradzamy naszych nowych planów na przyszłosc bo jak by sie pojawiła jakaś konkurencja na horyzoncie mogła by nam skopiować pomysł. Dziś dzień statystyk Ostatnie 30 dni Użytkowników aktywnych: 1357 Użytkowników zarejestrowanych: 358 Dodanych domen: 7845 Dodanych linków: 16197 Dodanych przelewów: 359 Statystyka PageRank w systemie PR0 - 21,112 PR1 - 1,254 PR2 - 1,513 PR3 - 595 PR4 - 128 PR5 - 8 Liczba unikalnych adresow IP domen: 2,614 Użytkownicy: 3,139 Liczba płatnych kont: 285 Domeny: 24,063 Linki: 50,740 Pobranych e-webcitiesów (ewc) - Ilośc : [ 192 ] PS. system pobiera 96% punków od userów na kontach standard i 90% punków na kontach PRO , za doniesienie na kolego można dotac bonus 10% punków (na razie tylko Jubix ma +10% punków) *** Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 PS. system pobiera 96% od userów na konatach standard i 90% na kontach PR0 , za doniesienie na kolego można dotac bonus -10% Ale co pobiera? Sorry, ale tak dokładnie wszystkiego na temat systemu nie czytam a to zdanie do końca jasne nie jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Gratis do liczby pobranych linków Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 @qazy bierzesz życie zbyt poważnie odrobinę poczucia humoru PS dziś odnotowałem olbrzymie ruchy w pozycjach w google Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.