Iguana Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No nie można oj nie , mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 możecie sie zalogowac na strone weblinka? mi sie nie udaje best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Właśnie o tym piszę, że nie można wogóle wyświetlić strony i to jeszcze akurat na przełomie miesięcy, kiedy kończą sie przelewy i trzebaby je poprzedłużać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 U mnie tak samo... chcę zmienić trochę linki, a tu lipa strona nie dziala NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Awaria serwera sorry ,pozdtaramy się jak naszybciej naprawic PS , juz po można działac Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Xann! Wypuść w końcu nowy plik systemu, i wprowadź w PRO informowanie czy aktualna wersja jest zainstalowana w witrynie. Własnych poprawek nie będę ręcznie wrzucał na kilkadziesiąt domen, bo się nie połapie gdzie co jest. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dokładnie, przez 30sek serwer mieli i 100% obciążenie procesora zżera.. przez 2h strona nie czynna była bo konto zablokowali :/ CZEKAMY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jest jeszcze jeden problem i nie tylko na moich stronach. Jest kilka DC na których google nie prowadzi od jakiegoś czasu aktualizacji przykład możesz zobaczyć wpisując jakąś swoją stronę na https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/ gdzie wywali ci na nich N/A mimo że na innych dc masz jakieś PR. No ale nie o pr mi tuchodzi na tych dc nie jest też aktualizowany site, a wiem że jeden z tych dc posiada weblink i co jakiś czas po aktualizacji site z np. 20 000 robi się 0 i tym samym kilka tysięcy punktów w plecy. Trochę to uciążliwe monitorować ciągle swoje strony czy czegoś nie wywaliło i usuwać strone i dodawać ją na nowo by załapało prawidłowy site. No i oczywiśćie priorytet naprawy obciążenia procków na naszych serwerach. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 gielo też miałem podobnie ostatnio. Nagle z PR3 zrobiło się PR0 w e-weblinku, site też wywaliło do 0. Musiałem ponownie dodać stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 j.w. - dostałem na jakiś czas dla kilku stron 0 site. Przez co anulowało mi wszyskie przelewy... [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Sugeruję dodać dodatkowe sprawdzanie kolejnego DC przy kazdym wyniku Site=0. Żeby nie było takich wypadków. Dziś rotacja punktów wyniosła około 10%. Nie mieć wystarczajacego zapasu na przelewy i będzie cięzko... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja o tym mowiłem już pół roku temu. Tylko wtedy jakby nikt nie rozumiał o czym ja mówie. Na reakcje trzeba było poczekać jak to bedzie bardziej odczuwale przy większych ilościach punktów. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Pół roku temu nie było to takie upierdliwe dla mnie jako że wtedy testowałem system i nie pozycjonowałem nim swoich stron. Miałem w nim wtedy kilka stron linkujących aby zdobyć kulkadziesiąt pkt na testy więc przy takiej ich ilości nawet jak wywaliło to nie było to takim problemem. Teraz jak ktoś ma kilkadziesi czy też kilkaset stron wyświetlających linki i pozycjonuje strony systemem i (lub) wynajmuje punkty to jest to dość upierdliwe. Mam przypadki że potrafi mi 3-4 strony wyzerować. A utratra na raz 100 000pkt to już sporo nawet jak sie trzyma pewien zapas punktowy. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Kolejne pady serwera i strona e-weblinka nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Kolejne pady serwera i strona e-weblinka nie działa może nie pad serwera, ale niestety światłowodu :/ Pozdrawiam, "Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.