sbvc Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 W e-welbink.com nie powtarzają sie linki @Xann zobacz cytowany przez Ciebie tekst. Jak widać w linkorze też nie (inne domeny). Automatyczne logowanie zrobione Działa, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Aha, końcówki są inne. Sorki za ten wątek - przyznam, że nieprzemyślany. Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thojro Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dzisiaj wchodzę na stronę a tu mi błędy wyskakują: Fatal error: Maximum execution time of 2 seconds exceeded in /home/xxxxxxx/public_html/www/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.php on line 1 Komunikat pokazuje na plik e-weblinka. Jak dotąd wszystko było ok. Co się mogło stać z tym plikiem, jak w ogóle go nie edytowałem nawet. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A jak odswiezysz dalej tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 dostawca Cię przyblokował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thojro Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Troszeczkę nie rozumiem tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Za mało informacji żeby coś stwierdzić , ogólnie nie jest to na pewno wina systemu, bo błąd by wystąpił nie tylko u Ciebie. Spróbuj na sekunde zainstalowac system na czystym pliku index.php ale coś czuje ze uslugodawca hostingu zmienil Ci parametry Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thojro Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Co do hostingu to bardzo prawdopodobne. Spróbuje Xann tak jak mówisz z plikiem index.php, a jeżeli błąd będzie sie powtarzał napisze do usługodawcy hostingu. EDIT: Spróbowałem z plikiem - dzieje się tak samo. Sprawdziłem drugą stronę zamieszczoną na tym samym serwerze i błędu nie ma. Wyświetlają się bez problemu. Nic, szukam dalej... ale mam wrażenie jakby usługodawca zbanował ten plik - tak to wygląda EDIT2: Xann czy mógłbym liczyć na zmianę przydzielonego do mojego konta tego długiego kodu? Widzę, że to rozwiązałoby to problem bo i nazwa pliku by uległa zmianie. EDIT3 (następny dzień): Zrezygnowany, przestałem szukać przyczyny. Dzisiaj wieczorkiem patrze, a błąd sam się rozwiązał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 to był czeski błąd Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Xannie, wiesz że lubie cie, ale czy ty jednak nie przeginasz z tym bannerkiem? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 w 1680x1050 banerek wygląda całkiem normalnie Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No to go zminiaturyzowałem Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak to wytłumaczyć? Dodaje serwis mam 31, 644 podstr, a pkt 19tyś teraz klikam autoryzacja <lol> i mam 13 podstron i 14 pkt Jak to wytłumaczyć? Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Różne DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Czy jest jakis problem z uruchomieniem strony weblinka, bo nie mogę jej odpalić od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.