Xann Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 netelektryk nie raz warto zapłacić za dobry produkt , tak czy siak masz prawo wyboru Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 To czy cos jest warte tyle i tyle to ocenia klient na podstawie tego co oferuje rynek. Dla pozycjonera 30 zl to nie problem dla pokemona co pozycjonuje strone na fraze "czesiulek w włatcóf" 30 zl moze byc za duzo. Kwestia tylko dla kogo dany system jest przeznaczany. Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no ale po co płacić za coś co możesz mieć za darmo ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no ale po co płacić za coś co możesz mieć za darmo Darmo w pustym systemie z fikcyjnym site netelektryk ma racje Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 tomek nie placisz za funkcje, tylko za to że np. sprzedajesz pkt/przelewasz a przelewasz bo np. masz zbyt/masz zbyt bo system jest znany itp itd. 30 zł nie jest dużo, dla innych jest - jednak czy przenosząc się do innego - będziesz miał po co przelewać pkt ?. Nie wiem, wydaje mi się że rozwinięcie sprzedaży to z 3 msc minimum. Może się myle, ale system jest przeznaczony dla pozycjonerów i promowany jako narzędzie biznesowe - no chyba że nie, jednak na tym etapie nie wiedze by to był system o taki sobie, tylko taki ktory jest wiarygodnym narzedziem biznesowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 szooku znacznie szybciej mozna rozwinac sprzedaz. Kiedy? Gdy rynek wyceni obiektywnie stosunek ilosc pkt/cena i moze to zajac znacznie mniej czasu niz 3 miesiace Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie zgadzam sie wkladam swoje strony co prawda dostaje linki ale tylko w pewnej czesci oddajace to co wkladam i jeszcze mam za to placic? Jesli zostana wprowadzone oplaty za korzystanie to bedzie absurd, ale juz beze mnie Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 30 zł miesiecznie jest dużą kwotą dla pozycjonera ?Miałem na myśli tych ktorzy sprzedają punkty i mają ich niewiele. Jak ktoś ma do sprzedaży 10k to sprzeda to za 40zł a 30zł zapłaci za abonament. I jaki w tym interes?W dodatku tych strony/uzytkowników z mniejszym site jest więcej. W dodatku takie strony chyba są bardziej wartościowe dla systemu? I myśle że troche odpadnie takich stron, bez specjalnego uświadamiania ich użytkowników że do tej pory byli wykorzystywani w porównaniu ze stronami z wielkim site. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Saint z tego co ja wiem, jest wersja bezpłatna - taka jak była na początku. Więc czemu masz płacić. Płatne z tego c ja wiem są funkcje przelewania i jakieś tam coś w panelu. Netelektryk pewnie że można zrobić szybciej - kwestia tylko możliwości. Yavaho mozna posiadac 10 malych stron i sprzedawac 100 tys. Mysle że user z 1 domena nie nastawia sie na sprzedaz pkt, tylko na linkowanie. A przeciez za to nie placi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Saint wersja darmowa systemu też jest Wszyscy użytkownicy mają aktywne konta PRO do 1 lutego, Import/export linków np do web-tools.pl już jest aktywny, Gdyby kogoś interesowało modół płatności też jest czynny. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A może nie chodzi o wysokość tej kwoty, tylko o to że jest jednakowa dla wszystkich? Z czego wyniknie pewne rozgraniczenie jakie strony teraz będą dodawane do systemu. Mi raczej chodzi o zależności pomiędzy poniższymi punktami: 1) Dla kogo i dla jakich stron wprowadzenie opłat bedzie korzystne, a dla kogo niekorzystne? 2) Jakie strony znacznie bardziej wpływają na skuteczność systemu? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Xann: W takim razie zwracam honor myslalem, ze juz wprowadzacie pelna komercje, ale nie wypowiadaliscie sie specjalnie szczegolowo. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No dobra (bo znowu sie tasiemiec robi) prosze xann o konkretna odpowiedz: 1. Interesuje mnie tylko linkowanie stron, nie sprzedaje punktow. 2. Mam obecnie 2 konta, na to drugie przelalem punkty jeszcze w czasach gdy system nie pozwalal na kumulacje punktow i nie wykorzystywanie ich. 3. Na tym 2 koncie (na ktore przelalem punkty) mam iles tam stron, ktore linkuję tymi punktami. Czyli teraz musze: a) cofnac ten przelew punktowy (bo i tak mi go cofniecie 1 lutego), b ) recznie dodac do konta nr 1 wszystkie strony linkowane na koncie 2 (nie da sie tego zrobic automatycznie). Czy tak? I czy ta wersja platna to tak naprawde jedynie jest dla osob sprzedajacych punkty? Czy daje jakies wymierne korzysci? Ja punktow sprzedawac nie bede a bajery w panelu mi do szczescia potrzebne nie sa, bo i tak ich nie uzywam. A zatem zeby zachowac podstawowa funkcjonalnosc systemu (dodawanie stron wlasnych, zdobywanie punktow i linkowanie za te punkty innych stron) wystarczy mi wersja darmowa? Z gory dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czyli teraz musze: a) cofnac ten przelew punktowy (bo i tak mi go cofniecie 1 lutego), recznie dodac do konta nr 1 wszystkie strony linkowane na koncie 2 (nie da sie tego zrobic automatycznie). Czy tak? I czy ta wersja platna to tak naprawde jedynie jest dla osob sprzedajacych punkty? Czy daje jakies wymierne korzysci? Ja punktow sprzedawac nie bede a bajery w panelu mi do szczescia potrzebne nie sa, bo i tak ich nie uzywam. A zatem zeby zachowac podstawowa funkcjonalnosc systemu (dodawanie stron wlasnych, zdobywanie punktow i linkowanie za te punkty innych stron) wystarczy mi wersja darmowa? Z gory dzieki! 1) wygasnie 2) jest obecnie import i export linków wiec mozesz sobie powiedzmy przezucic linki miedzy kontami bez problemu 3) Tak faktycznie może byc dla osób sprzedających PKT Chodzi nam o odzielenie pozcjonerów tych za 9,99 od Pozycjonerów Wersja damowa w zupełności Ci wystarczy. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Xann - dziekuje bardzo za odpowiedz. Chyba juz wszystko wiem Ja raczej za 9,99zl nie jestem;), ale własnie sprzedawac PKT nie bede, bo wszystko "na swoje" wykorzystuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.