yavaho Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Domeny takie chwilowo będą banowane w systemi do czasu powrotu normalnego SITE Kiedy e-weblink bedzie miał "własny rozum" i przestanie w ciemno podążać za jedną cyferką wypluwaną przez obcy skrypt? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 moze jasniej Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wystarczy zobaczyć jak strony ocenianie są w innych systemach i zrobić coś jeszcze lepszego. Tak aby wahania jednego parametru nie miały tak drastyczny wpływ na punkty. Już nie raz pisałem że ten system może być niebezpieczny z tego powodu, że z dnia na dzień może zmiennić ogromną ilość punktów na plus lub minus, bo praktycznie nie posiada własnej metody oceny stron i opiera się prawie w 100% na jednym parametrze, ktory staje się coraz mniej wiarygodny poprzez swoje zawirowania. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Właśnie do tego służy magazyn punktów zeby takie skoki niwelowac, sam decydujesz ile wszyskich swoich PKT masz przelac na linki Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wejdę w temat, mam pytanie czy ilość punktów ma wpływ na częstotliwość pobierania mojego linku, zaznaczam że priorytet mam ustawiony na 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 im wiecej PKT tym wiecej pobrań linka Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dzięki za bardzo szybko odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wystarczy zobaczyć jak strony ocenianie są w innych systemach i zrobić coś jeszcze lepszego. Tak aby wahania jednego parametru nie miały tak drastyczny wpływ na punkty. , a może dlatego ze tego nie robi jest taki skuteczny?? i niech tak zostanie Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Właśnie do tego służy magazyn punktów zeby takie skoki niwelowac, sam decydujesz ile wszyskich swoich PKT masz przelac na linki jasne o ile punkty skoczą Ci na plus bo jak Ci wywali 80% stron to raczej taki magazyn niewiele pomoże, a nie kżdy będzie przecież kupował od was punkty by mieć przynajmniej taki sam zapas punktowy co ze stron linkujących Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @gielo czy możesz pisac jaśniej nie każdy potrafi czytac w myślach napisz o co chodzi cieżko mi prorokowac. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 System idealny, nic nie zmieniać. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Xann, weź przepuść moją stronę Zobaczymy ile zamieszania zrobię z site: 9,250,000,000. WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Xann, weź przepuść moją stronę Zobaczymy ile zamieszania zrobię z site: 9,250,000,000. Rano jak wstałem i zobaczyłem taki site w systemi to myśałem że się wysypał sorry za ban ale sam wiesz Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 i bardzo dobrze, najlepiej banowac takie strony dozywotnio bo pewno w przyszłosci tez beda z nimi problemy pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 To jest bug google już w historii takie się zdarzały PS fobi dodaj do LINKOR.PL będziesz rządził Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.