Bart. Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Czemu w linkach stałych nie mogę przejść na drugą stronę wyników albo wyświetlić 50 wyników na stronę ? Pomijając fakt, że część takich linków, za które zapłaciłem, nie działa już od kilku dni, zdążyły się tylko zaindeksować i zniknąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 @UP rozumiem, że to prowokacja.. Jak powiem że specjalnie napisałem pingwin zamiast pandy żeby się zagotowało to i tak mi nikt nie uwierzy, dlatego powiem ze to przejęzyczenie ; Czemu w linkach stałych nie mogę przejść na drugą stronę wyników albo wyświetlić 50 wyników na stronę ? Pomijając fakt, że część takich linków, za które zapłaciłem, nie działa już od kilku dni, zdążyły się tylko zaindeksować i zniknąć.. Dziękuję za info, postaramy się jak najszybciej napawić znaleziony błąd Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus933 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 czy ktoś jeszcze zauważył spadek skuteczności eweba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fix Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 mam podobne odczucia. co przeżyło pandę stoi nadal, ale nowe strony nie wchodzą od 2tygodni. w innych swlach to samo Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 czy ktoś jeszcze zauważył spadek skuteczności eweba? Może dlatego, że część stron, na których się kupuje linki*, znikają za chwilę po indeksacji? *dotyczy płatnych linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Mam kilka stron "eksperymentalnych" linkowanych wyłącznie e-webem. Do Pandy 4.0 wszystko ładnie się trzymało, ....... Chcesz powiedzieć ze po pandzie 4.0 strony ci poleciały z racji linkowania eweblinkiem ? ????? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Trzeba jeszcze trochę poczekać. Po każdej aktualizacji (a teraz w maju mieliśmy dwie) jest okres zamrożenia wyników - bynajmniej takie wnioski wyciągam po własnych obserwacjach, rozmowach z innymi i ostatnim dużym apdejtem październikowym - wtedy też był okres 2-3-4 tygodni gdzie nic nie klepało. Skończą mieleć, przeliczać i pewnie znów wszystko co linkowane zacznie pięknie wypływać Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus933 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 mnie martwi przydzielanie w ewebie, 100k na 10 dni mamy przyrostu 200 domen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfidonfi Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 @mwrona zgadza się - co prawda o samym e-weblinku się nie wypowiadam, bo akurat nie używam, ale faktycznie nic nowego nie chce wchodzić w topy; co tam topy, nie ma żadnych wyraźniejszych ruchów - jakby faktycznie wszystko przymroziło; i nie dotyczy to tylko stron linkowanych SWLami - inne metody są w tej chwili tak samo nieskuteczne, a co najwyżej mało skuteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 @mwrona ......, ale faktycznie nic nowego nie chce wchodzić w topy; co tam topy, nie ma żadnych wyraźniejszych ruchów - jakby faktycznie wszystko przymroziło; i nie dotyczy to tylko stron linkowanych SWLami - inne metody są w tej chwili tak samo nieskuteczne, a co najwyżej mało skuteczne Wreszcie ktoś faktycznie zauważył co się dzieje Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wreszcie ktoś faktycznie zauważył co się dzieje 100k na 10 dni mamy przyrostu 200 domen. Chyba to do tego było, bo co do świeżych domen to wchodzą jak zawsze. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 ale faktycznie nic nowego nie chce wchodzić w topy;Nowe domeny czy domeny z historią, ale niepozycjonowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pytanie. Czy płatne linki stałe umieszczane są na stronach, na których jest rotacyjny eweb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Xann, Wasze forum coś nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.