sbvc Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ciekaw jestem co ma na ten temat do powiedzenia użytkownik fujara:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Od nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 A mój nie wiem od czego się wziął... Chyba jakaś gra słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 skąd jesteś? pomorskie Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Chat? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Chat? :] Nom, to terash piszemy z kąt klikas :) Offtop to offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbvc Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 wlashnie Brat z kont klikash, bo ja w klaviatóry Z czatem też niezły pomysł ;p Ogólnie dzisiaj na forum taki offtopic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 A mój się wziął od nazwiska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 A ja nawet nie wiem skąd się wziął mój. Ot tak sobie wymyśliłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Mój to tylko taki forumowy ale wziął sie stąd że choć sam nie korzystam to gdzie się nie ruszę to widzę .... lolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Chat? :] nie ma to jak stanie 3atach Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Kole roku 1997 roku musielismy wymyslic kazdy sobie login do kompjutera we szkole (juz z internetem) ograniczenie było do 5 znaków i tak jakoś... A tak pozostając w klimacie siedzielismy kiedys w pracowni komputerowej na uczelni na ircu, siedział jakis gosc koło mnie - podrywał panienki, to ja wchodze na ten kanał wpisałem sie cos w rodzaju Kasia16, i tak sie stało że zagadał do mnie no to ja w gadke. On skond klikasz itd. - póżniej poszły jakies klimaty o bardziej konkretne sprawy , a ja pisze do gościa że z takim typem w zielonym sfeterku to nie chce mi sie rozmawiać. Gość zszookowany pyta sie skont wiem jak jest ubrany, a ja mówie że siedze koło Ciebie hyhyhy, ot nie udało sie Mircowemu Casanovie...Ale miał gość mine, myślał że w internecie jest anonimowy, a tu niespodzianka. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 A mój nick wziął się od słowa MILKA (nie będę tłumaczył czemu tak) Gdy czatowałem i wpisywałem milka to faceci brali mnie za kobietę - na początku było śmiesznie, ale potem mnie to wkurzało. Zatem musiałem nick zmienić na męską odmianę i wyszło milkus. Teraz już nikt się nie myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ja nie mam pojęcia skąd mój nick. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jeżyk ukradłeś temat z ostatniego seo-meetingu, prawa autorskie wykupiłeś? Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.