Janek92 Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Witam, Przeczytałem ostatnio artykuł https://www.theverge.com/2024/3/5/24091099/google-search-high-quality-results-spam-ai-content Czy to oznacza koniec tresci generowanych chat gpt / gemini ? jeżeli chcemy miec dobre pozycje w google ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdevo Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Podejście Google do AI-generated treści się nie zmieniło po ogłoszonym wczoraj core update z tego co wiem. Pożyjem, zobaczym Dobre treści się przebijały i będą się przebijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Tak powinno być, ale jest i będzie inaczej. Spam ma się dobrze. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Coś się dzieje, bany poszły: equityatlas.org [4M ruch - 900k słów] filmifeed.com [1M - 850k] qmunicatemagazine.com [750k - 680k] newsunzip.com [400k - 290k] tvguidetime.com [300k - 770k] healthyceleb.com [260 - 500k] hnbgu.net [250k - 130k] popularbio.com [220k - 530k] popularnetworth.com [215k - 470k] Zobaczymy, czy dotknie to polskiego podwórka też. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Dzisiaj ChatGPT 4 lezy ... chyba generowali za dużo życzeń z okazji dnia kobiet 2 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi