Yeden Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dzisiaj co najmniej trzy niedziałające precle widziałem - zablokowane konto. I weź tu dodaj tekst. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 to troszke dziwne bo dwie domeny mi dzialaja a trzecia nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Poczekajcie conajmniej do jutra, to wszystko nie jest takie proste... pracujemy na pelnym gwizdku, bez snu juz ponad 30 godzin... Rozwiazujemy problemy po kolei. A DNSy rozchodza sie do 48 godzin nawet... Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 U mnie już wróciło do normy. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a mi nie działaja domeny podpiete, jedynie główna działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkosau Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 U mnie domeny śmigają, ale żaden skrypt nie ma praw zapisu do pliku (wszystkie prawa do plików i katalogów ustawione poprawnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 tkosau, technicy juz pracuja nad Twoim problemem. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ale o zmianach np IP powinno się powiadomić klientów na email ... Miałem przekierowane domeny na IP i strony mogłyby wcześniej wrócić do życia .. CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Przekierowanie domeny na IP user zawsze wykonuje na swoje ryzyko. My zawsze zalecamy uzywanie naszych NS. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 he, a ja myslałem że to nadmierna ilość osób chce pobrać paczkę ze zdjęciami z SEO Party i stąd padł mi blog widzę, że wróciło wszystko do normy choć ostatniego wpisu niestety niet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 mi własnie teraz wyskoczyły dziwne błedy a nic nie zrobiłem, wiec to cos od hosta musi byc... poprosze o sprwadzenie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 U mnie lecą błedy z CURL Fatal error: Call to undefined function: curl_init() . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 xavi - jakie bledy... prosze pisz na kontakt@8p.pl a nie na forum... mowisz o tej https://xavi1984.8p.pl/ stronie? Bo zadnych bledow tam nie widac. yavaho, sorry, przed chwila wlaczylismy ponownie (po 3 dniowej przerwie) SuExec i pewnie przez to zniknal curl z paroma innymi rzeczami. Zaraz sie tym zajmiemy. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 xavi - jakie bledy... prosze pisz na kontakt@8p.pl a nie na forum... mowisz o tej https://xavi1984.8p.pl/ stronie? Bo zadnych bledow tam nie widac. Mi ta strona sie nie wyświetla...podobnie jak moje Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Po aktualizacji PHP (i instalacji bibliotek) zrestartowalismy maszyne... a tak cholera nie chciala sie podniesc Dopiero po 15 minutach wstala. Juz wszystko wydaje sie byc ok. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.