pragiark Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 rozumiem, ze nikt jeszcze nie wie ze swoich tajnych źródeł jaki będzie kurs ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Active11 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja stawiam na 4,48 25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja strzelam w 4,44... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A ja 4,526:] kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No ładny kurs mamy Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No ładny, ładny https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kurs ładny, w AliorBanku cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kurs ładny, w AliorBanku cisza. Na Alior to chyba jeszcze za wcześnie, chyba ze mówisz o tej tajnej sesji o 3 nad ranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) 11:15 powinien być Alior Bank - Przelew jest Edytowane 27 Grudnia 2011 przez aplek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jest i mbank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jak myślicie , kiedy PIP ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ja mam od 2 dni oznaczone, że wypłata nastąpi 31.01 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Też mam: Data naliczenia opłaty: 31-01-2012 https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronuś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W nowym interface jest tak co miesiąc, co wcale nie znaczy, że wypłaty zostaną zrealizowane dopiero 31. No i chyba należy się spodziewać słabszego kursu € - tak gdzieś w okolicach 4,4 Bronuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Do piątku myślę, że kasa powinna być na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi