blizzarder Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 mBank - jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) mbank tak za 30 min ale coś czuje, że w ciągu paru min powinna być kasa, bo mbank pobrał sobie już kasę za sms (powiadamianie o przelewie) Edytowane 28 Lipca 2010 przez zoozool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakerc Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 mBank już jest - 4,138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 czyli już na bank wiemy jak jest z tym kursem super, że taki wysoki zawsze to kilka browarów więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poppe Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no na inteligo juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 jakby z dzisiaj wzieli kurs to byłby już bunt bo by znaczyło że sobie spread modyfikują na adsensowiczach ale jest ok kaska jest barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A to lipa. U mnie saldo przekroczyło próg już w maju i od tego czasu nie otrzymałem żadnej płatności. Informacji o banie również nie. Reklamy działają. Płatności oczywiście mam nie wstrzymane... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 zweryfikowane konto bankowe ? kod dostałes pocztą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak... już od dawna mam konto. Dostawałem wcześniej płatności regularnie a teraz zonk. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Spróbuj dodać nowe konto bankowe i je zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A pisałeś na forum google albo do supportu? Jak się sensownie napisze to odpowiadają nie z automatu... kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) Nie no coś jest nie tak. Bo mam saldo na koniec czerwca ileś tam. A jak patrzę w raporty od ostatniej płatności to mam mniej niż saldo na koniec czerwca... mimo że od maja nie otrzymałem żadnej płatności więc nie powinno ubyć... Edytowane 29 Lipca 2010 przez Tomahawk akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wejdź w "Zaawansowane Raporty" i zobacz, ile kasy masz od 1 maja do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No w zaawansowanych od maja do teraz pokazuje mi tyle samo co w zwykłym raporcie "od ostatniej płatności" A dziwne jest to że ta kwota jest mniejsza od salda na koniec czerwca. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja też ogólnie nie wiem skąd bierze się to "Saldo miesięczne". U mnie całkowicie dziwne liczby są podawane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi