Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 U mnie też się pojawiło kwi 25 Płatność w toku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ciekawe po jakim kursie mogłoby byc po dzisiejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ostatnią sesją mBanku nie przyszło, więc czekamy do poniedziałku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4t3y Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 U mnie tez płatnośc w toku ;] To moja 2-ga wypłata i mam 2 pytania: - Czy na iPKO przelewy dochodza w sobote ? - Czy jak jest płatność w toku to znaczy, że wielkie G przelało już pieniądze na nasze konto i tego przelewu nie można cofnąć ... ? Czyli kasa bedzie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Banki nie przelewaja w sobote kasy = chyba ze z tego samego do tego samego, IPKO -> IPKO = kasa od razu. Mbank -> Mbank = kasa od razu. A wiec najwczesniej spodziewaj sie kasy w poniedzialek kolo 11. Tak, kasa juz wyslana, wiec nie ma mozliwosci jej cofniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Płatność w toku Pozdrawiam NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ryu420 płatnosc w toku jest od piatku Jutro kasa, ciekawe po jakim kursie. Kiedys byla dyskusja na ten temat, i ktos tam rozkmnil z którego dnia przed wyplata jest kurs, ale nie pamietam wlasnie... ktos cos kojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 2,962 2,893 2,783 2,795 2,817 2,713 2,81 2,664 2,567 2,489 2,517 2,475 2,398 2,24 to są kolejne kursy za zarobki od stycznia 2007, czyli pierwszy podany kurs dotyczy zarobków za styczeń 07, wypłaconych pod koniec lutego 07, sprawdź sobie w historii kursu dolara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Porażka, kurs 2,13 tunery tv - portal o kartach telwizyjnych ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mbank jeszcze niema... Lipa jak niewiem co... niedość że 2.13 to jeszcze 9 klikow - 0,04$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Potwierdzam, dzisiaj kasa doszla Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graft Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jest i w mBanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wszyscy mają kasę ... Mam i ja ... mBank Ale kurs faktycznie "piękny" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 i kto jeszcze będzie twierdził że przelewy są przeliczane wg kursów z początku miesiąca??? google przelewa mniej wiecej 3-4 dni przed wypłatą kase na polskie konto, i z tego dopiero konta są przelewane na nasze konta. niestety teraz trafiliśmy najgorzej jak się dało, kurs 2,13 to minimum dolca z poprzedniego tygodnia wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No i miło, też dostałem właśnie, na mBank Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi