Bestmedia Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Wiec przygotujmy sie na weekend o suchym pysku hehehhehehe To wcale nie jest śmieszneNiech mnie lepiej G nie denerwuje!!! za 30 minut mam widziec kase na koncie!!! Edytowane 28 Marca 2008 przez Bestmedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 I jak pusciles juz rakiete ziemia/ziemia w centrum Googla?? Bo kasy ni widu ni slychu Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaroc Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 1) Dziś do wieczora wszyscy lub wiekszość z nas bedzie miała PiP - na zachodnich forach ludzie piszą że dziś mają (pip) Kuala Lumpur, pakistan ... Wystarczy zerknąć sobie na różne fora [np tutaj] i już wszystko wiadomo. 2) skoro dziś będzie PIP, kasa będzie w PONIEDZIAŁEK ! 3) ten temat jest dobry bo cofając się do poprzednich miesięcy sledzić kurs, terminy itp... Więc po co zaśmiecacie ten temat bezsensownymi pierdołami w stylu mam, niemam, zaczynam płakać.... Potem trzeba przewalać tyle postów.... Jak dzieci jeden próbuje być zabawniejszy od drugiego. Skoro nikt nie ma PIP to jasne jest że nikt nie ma też przelewu. Skoro status płatności pojawi się dopiero dziś, to jasne jest że przelew pojawi się w Poniedziałek - czy naprawdę musicie się tyle nad rym żalić ??? w dodatku co miesiąć to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Tak bo lubie sobie poplakac na temat kursu, platnosci i punktualnosci G I po to jest ten wątek i co miesiac jest to samo hehehehhe Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ten temat jest dobry bo cofając się do poprzednich miesięcy sledzić kurs, terminy itp... lepiej sobie samemu zapisywać, a co do terminów to w historii rachunku można sprawdzić... zmierzam do tego, że ten wątek do niczego się przydać nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Adsense schodzi na psy. Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajqo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Adsense schodzi na psy. dokładnie do tego pewnie będzie po kursie 2.10 (sic) nie wiadomo czy już śmiać sie czy płakać Tanie strony WWW na Tania Strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Nie wiem jak u was ale u mnie w sprawie PIP cisza Obu to nie wrózylo srody Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joqrom Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mar 28 Payment in progress Potwierdzam PIP. Czyli kasa bedzie w poniedzialek na kontach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Również mam płatność w toku, a skąd pewność że płatność nie będzie w sobotę tylko w poniedziałek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Three Sizes Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pewność stąd, że sesji przelewów międzybankowych nie ma w weekendy. Jeśli cytaty to tylko tutaj, dla zrozumienia, czym są aforyzmy, tylko tam. Czyżby Scylla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja nie raz miałem przelewy z innych banków w soboty a i kiedyś też w sobote od google chyba dostałem coś mi sie tak przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Źle Ci się przypomina. W tym samym banku możesz mieć przelewy zawsze, w różnych w trakcie sesji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja tez mialem w sobote przelewy ale tylko z mbanku do mbanku. Z innych banków jeszcze nigdy nie dostalem w sobote. Cytat z innego forum: W weekendy nie ma wymiany międzybankowej danych. Kasa dojdzie np. z mBanku do mBanku ale na pewno nie pomiędzy różnymi bankami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pieniążki na poniedziałek, to pewne :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi