prusakolep Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 każdy ma swoją karmę . generalnie to mnie zwisa czy to przyjdzie do przodu tydzien, czy do tylu. Ale akurat w tym miesiacu tak wypadlo, ze chcac niechcac uczestniczylem w cichym wyscigu nerwow . www.google.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hmm... świetny kurs w porównaniu do NBP, do tej pory takiej różnicy nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hmm... świetny kurs w porównaniu do NBP, do tej pory takiej różnicy nie było.. dokładnie, aż się zdziwiłem czemu taka różnica (około 5 groszy) bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To cieszcie się kurce po raz ostatni Kolejny pewnie będzie poniżej 2,5 ... ale muszę przyznać, że też jestem zadowolony z kursu, miłe zaskoczenie z rana Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 niech ktoś napisze do googla i zapyta może odpiszą a tak to można sobie gdybać: - wew. kurs Banku Handlowego? - może lepszy ze względu na ogromny obrót? - może niekoniecznie z dnia przelewu, całość procesu w końcu trwa kilka dni - może cos jeszcze Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Albo wiedzieli, że polska to narób pijaków i pomogli zarobić na jeszcze kilka piwek ... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiS87 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Witam ,mamy 30 dzień miesiąca u mnie przelewu ani nawet jakiejkolwiek inforamcji że płatności w toku NIE MA... w zeszłym miesiącu pieniądze miałem już 26... Panikuje?! PS: Mój bank to BZWBK Edytowane 30 Października 2007 przez adiS87 Popularne wpisy: Cpmprofit - Dowiedz się jak zarabiać samym wyświetlaniem reklamy NetSales - Nowa konkurencyjna sieć afiliacyjna, zobacz jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 adiS87 a spełniles warunki wyplaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiS87 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Tak ,100$ dalece przekroczone i nie zmieniane ustawienia konta ani nic. Popularne wpisy: Cpmprofit - Dowiedz się jak zarabiać samym wyświetlaniem reklamy NetSales - Nowa konkurencyjna sieć afiliacyjna, zobacz jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Do 30 dwrzesnia przekroczyles 100$? Dziwne, jesli nic nie zmieniales i wczesniej byla wyplata, to sprawe musisz zglosic do supprotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 No panowie/panie chyba czas zaczac nasz monolog listopadowy Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dopiero 21 ... ja myślę, że jeszcze tak 4 dni - 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hannibal Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie przeginajcie wypłaty będę od wtorku 27 realizowane. Darmowy hosting: 350MB na stronę, 100GB transferu, cPanel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz2k Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ok, płaczmy, że nie ma przelewu za styczeń. Szukasz proxy? Bramka proxy tylko dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 platnosci za pazdziernik i za styczen jeszcze nie mam :D Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi