Mich@ł Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 strzelec2112, weekend... W poniedziałek pewnie zaksięgują $$$ w pierwszej sesji przychodzącej Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparrow Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 strzelec2112, weekend... W poniedziałek pewnie zaksięgują $$$ w pierwszej sesji przychodzącej Tak też się stało - pierwsza sesja w PKO BP wpadło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jest PIP . 2014-06-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No dziwnie jakoś nikt nie płakał jeszcze w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kasa pewnie w Środę wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 O kurde, nawet nie wiedziałem, że to już czas na kasę z adsense W ING jeszcze cisza... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 mBąk kasa już na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ING też. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 BZWBK cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuss2 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, Jak otrzymałem wiadomość "Została do Ciebie nadana płatność od Google AdSense", to znaczy że przelew wyszedł na moje konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak, to znaczy że wyszedł przelew do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzenus Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 W tym miesiącu na kiedy obstawiacie? Bo potrzebuje do 25 i nie wiem czy załatwiać z innego źrodła czy czekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 W tym miesiącu na kiedy obstawiacie? Bo potrzebuje do 25 i nie wiem czy załatwiać z innego źrodła czy czekać ? jeśli PLN to raczej będą do 25 na kontach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 25 raczej będzie Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riQ93 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Własnie wyskoczyło mi Trwa realizacja płatności, więc jutro pieniądze powinny już być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi