Hermit90 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Mam pytanie, coś się zmieniło w ciągu ostatnich 2 miesięcy w sprawie wstrzymywania płatności? Miałem wstrzymane do wczoraj, wczoraj odblokowałem, a PIPu nie ma. Wiele razy tak robiłem i nie było problemu z przelewem na początku miesiąca. Mam się bać, że pójdzie dopiero z PIPem w przyszłym miesiącu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Wydaje mi się że w tym miesiącu PIPa nie będziesz miał. Za późno odblokowałeś wstrzymanie płatności Edytowane 22 Maja 2014 przez sniegunto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riQ93 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 O ile pamietam to wszystkie zmiany dotyczące konta np. Metoda płatności lub tak jak ty mówisz wstrzymanie konta) trzeba wprowadzać do 18 dnia miesiąca, czyli jak wprowadziłeś 20 czy 21 to niestety ale dopiero pieniądze za kwiecień przyjdą ci w czerwcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wstrzymanie płatności na dłużej niż rok nie jest możliwe. Nie można też wstrzymać płatności za bieżący miesiąc, jeśli w harmonogramie płatności wstrzymasz płatność po 20. dniu tego miesiąca. Jeśli chcesz odroczyć bieżące płatności, zaktualizuj ustawienia do 20. dnia miesiąca. https://support.google.com/adsense/answer/2489796?hl=pl&ref_topic=1727160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ale ja tu nie mówię o kasie z tego miesiąca tylko z zeszłego. Tak czy inaczej poszedł dzisiaj PIP także przedwcześnie panikowałem, możecie sobie ustalić dzień przelewu jaki chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riQ93 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jak ustalic dzien przelewu?? Dzien przelewu jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jeżeli wstrzymałeś płatności to kolega @Hermit90 ma rację, w momencie odblokowania płatności, kasa na drugi, czasem na trzeci wychodzi. Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riQ93 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 PIP wczoraj byl, a dzisiaj juz są pieniądze na koncie A jak u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Wczoraj wieczorem PI, więc dzisiaj pewnie pierwszą sesją wejdzie. Pierwsza po 11. (BOŚ) riQ, jaki masz bank że masz taką wczesną sesję z rana?e edit: BOŚ Bank pieniądze na koncie Edytowane 23 Maja 2014 przez noupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Czy jest ktoś, kto mimo wysłania pieniędzy przez Google nie otrzymał dzisiaj wypłaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparrow Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Ja nie dostałem pieniędzy Konto PKO BP ;-( Ostatnia sesja jest o 17:20 więc jeszcze mam szansę. Edytowane 23 Maja 2014 przez sparrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiulik Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Alior też jeszcze nie wszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie panikujcie, monitoruje parę kont Adsense z jednego jest już kasa, a z jednego jeszcze nie ma, więc w poniedziałek będzie. Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 mbank - dziś dotarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelec2112 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja na koncie adsense już od 22.05 mam napisane że przelew poszedł i licznik wyzerowany a na moim koncie ing na ktorym juz nie raz przelew dostalem punktualnie jeszcze nic nie przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi