sparrow Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jest PIP dla Euro, czyli kasa niestety dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Trwa realizacja płatności automatycznej: Polecenie zapłaty Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Trwa realizacja płatności automatycznej: Polecenie zapłaty Ja to polecenie już miałem w piątek wieczorem Kasa nie została jeszcze zdjęta z konta, ale wydaje mi się że dzisiaj będzie u nas na kontach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayala Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Trwa realizacja płatności automatycznej: Polecenie zapłaty Ja to polecenie już miałem w piątek wieczorem Kasa nie została jeszcze zdjęta z konta, ale wydaje mi się że dzisiaj będzie u nas na kontach \Tak samo miałem w piatek wieczorem.. mam nadzieje ze po 12 kasa wejdzie https://twojehistorie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 mbank - pln - brak pip - na koncie trwa realizacja - obecnie brak kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Tak: Trwa realizacja płatności automatycznej: Polecenie zapłaty ...na kwotę mam od piątku, a kwota jeszcze nie zeszła z salda adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pewnie dziś w ostatniej sesji będzie lub jutro w pierwszej... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jak u was z kasa? u mnie w koncie od piątku wisi przelew a na koncie cisza... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wisi od piątku, saldo jeszcze z adsense nie znikło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dziwna sytuacja w tym miesiącu z pieniędzmi... Kasa nadal nie zeszła z konta, mam wątpliwości że dzisiaj będą pln. Byłem pewien że wczoraj będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
space Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dostał ktoś juz przelew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Kasa jest nadal nie odjęta z salda, brak info, brak przelewu - coś długo w tym miesiącu zważając na to że ma tylko 28 dni on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 u mnie nadal ta sama sytuacja na zakładce płatności trwa realizacja od 21 - kasa z salda nie zniknęła - przelewu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisTex Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wlasnie dostalem powiadomienie na emaila ze wyszlo Portal rolniczy NowoczesnaFarma.pl - zawsze najświeższe wiadomości, porady oraz nowinki techniczne dot. traktorów, maszyn i urządzeń rolniczych; Ogloszenia-Rolnicze.com - serwis z darmowymi ogłoszeniami rolniczymi w kategoriach: maszyny rolnicze, traktory, hodowla, uprawy, nieruchomości, praca;Portal ekologiczny Eco-News.pl - aktualne wiadomości, porady i informacje na temat odnawialnych źródeł energii OZE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ruszyło Została do Ciebie nadana płatność od Google AdSense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi