Lis Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 U mnie w mBanku też pusto, pierwszy raz dostałem maila o wysłaniu płatności w momencie, gdy przelewu nie było na koncie. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 @Lis Mbank ostatnimi czasy lubi sobie przez weekend zablokować pieniążki na swoim koncie, dzięki czemu zarabiają % na tym. Sytuacja jest przeważnie kiedy PIP pojawia się w czwartek, a przelew zamiast w piątek przychodzi w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 I tak zarabiają kase na tym bo przecież ta kasa i tak w większości przypadków leży na ich kontach jeszcze długi czas ;-). No chyba, że wy jak dostaniecie przelew od razu idziecie do bankomatu i na zakupy :-). Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Myślę że w większości ta kasa jest odrazu przesyłana po innych bankach. Ale wątpię że by chcieli zarobić na tym weekendzie,,, My jesteśmy tylko kroplą w oceanie mBanku, i nie dostaliśmy kasy dlatego że zabrakło rąk do autoryzacji przelewu. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To nie wina mBanku - po prostu przelew nie zdążył na sesję ELIXIR albo w ogóle nie został puszczony. 3 sesja elixir kończy się o 17:30, a ostatnia sesja przychodząca mBanku jest o 18:15, więc jeśli przelew by wysłali to by był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja np. jeszcze nawet nie mam PIP-u Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja też trochę nad tym ubolewam, a miałem cichą nadzieję że wejdzie ostatnią sesją dzisiaj przelew. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Baraniak Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 WBK - przelew jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 iPKO - jest. https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 W mBanku też jest. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Potwierdzam w mBanku jest. Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 mbank jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja nawet jeszcze nie mam pipu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 u mnie też nie ma PIPu, niektórzy to już w piątek się cieszyli kasą a innym trzeba będzie czekać co najmniej do wtorku albo nawet środy.. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja też nawet pip-u nie mam Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi