matkro Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dostał już ktoś z was wypłate za styczeń? Na inteigo jeszcze nie ma. Jakby tego było mało, średni kurs $ - 2,95 matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzyn Horhe Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Przecież dopiero 22., chyba wcześniej jak 24. dnia miesiąca nie było. Trochę cierpliwości. Książki z serii Świat Dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 26 lub 27 kasa powinna być na kontach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku997 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 już 25 luty a przelewu dalej nie ma :/ nie wiem co się dzieje w tamtym miesiącu 24 już doszły pieniądze na konto, a dzisiaj sprawdzam to nawet nie mam w Histori Płatności "Płatności w toku" tylko dalej widnieje "Przychody". Co to ma byc ?? Sterowniki,Kodeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dostaliście już kasę? W mBanku nadal u mnie cisza. Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Chcesz dostać kasę w weekend? Bez przesady [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku997 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 doszedl juz komus przelew za ten miesiąc, bo ja nawet nie mam w histori płatności "Płatnośc w toku" , tylko dalej przychodzy :/ Sterowniki,Kodeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam Mam do was pytanie, czy dostaliście wypłatę z google adsens ? Jest 26 luty, a ja na koncie nie mam nawet "płatność w toku". Od razu mówię bana nie dostałem, bo sprawdzałem skrzynkę pocztową, a na dokładkę koledze też jeszcze nie przelali kasy. Może wiecie o co chodzi ? Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Na inteligo też jeszcze nie ma matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 w mBanku również nie ma ale znając życie będzie dzisiaj po 2 aktualizacji, tak jest zawsze Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 nie mam już siły was koszować więc zrobiłem wam miejsce na wasze żale.. płaczcie ile chcecie... chusteczki? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 normanos- kupiłem sobie już husteczki Coraz ciekawsze ortograficzne kwiatki na tym forum... Erbit, wróć... kava Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio80 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ostatnim razem dostalem przelew 28. Innym razem byl juz 22. Nie ma regul. Trzeba cierpliwie czekac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Po co komu takie wątki? Użalać się można za tydzień od dzisiaj, że nie było przelewu. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 normanos- kupiłem sobie już husteczki Przelewu nie masz a na chusteczki to cie stać ?? A tak, poważnie to o co chodzi? Przecież mają czas do 5-tego, to że zazwyczaj jest 24-go to nic nie oznacza w Grudniu były 27-go i to dopiero wieczorem. 1 Imprezy koło Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi