Bielack Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Dziwnie się czuję polecając exh.pl, bo miałem u nich (jak wszyscy byli klienci nuh.pl) tzw. przejścia. Ale... Ale po przejściach serwery działają znacznie lepiej niż wcześniej. Ceny są różne: exh.pl/hosting.php Mam mały pakiet na którym stoi IPiR katalog - zobacz, potestuj jak chodzi. Mam też taki maleńki forall.pl/hosting/tiny Stoi na nim Katalog Bielacka no.2 - zobacz, potestuj. Na żadne poważniejsze strony nie polecam, ale na katalog zaplecza, czy inne maleństwo - jestem zadowolony. (konto na forall.pl opłaciłem za kolejny rok, bo od pół roku sprawuje się zupełnie nieźle, a za takie pieniądze - doskonale). PS. Myślałem, że Marcin pyta o serwery w cenie 30 zł rocznie, a nie za miesiąc, jak w inten.pl pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Marcin pyta dobrze, to ja trochę namieszałam - nie sprawdziłam cen. A w resellerze wszystko rozkłada się taniej. Tak czy siak polecam Inten.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Aha , https://www.trout.pl/hosting.php Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoprocent Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ja bym polecil firme joyweb.pl i jej pochodna hostingzasms.pl firma powstala niedawno, jest zarejestrowana, serwery w krakowie, mam tanm 1 serwerek i moge tylko polecic. pozdr. Gry za SMS Wyślij sms i wygraj kasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 - jor.pl - netiro.pl - masternet.pl - webisp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 troche wiecej niz 30 zl, ale ja polecam www.proste.pl pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ostatnio xon.pl mi się spodobał jak go lepiej przetestuje to dam znać Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 xon.pl mi się spodobał jak go lepiej przetestuje to dam znać Xon ma superstabilne serwery, za to admin totalnie nie rozgarnięty. Przykład: dostałem kilka dni temu maila że z powodu nie wniesienia opłaty (informacja o konieczności zapłacenia została podobno wysłana mi 3 tygodnie temu) blokują mi konto. Niestety 3 tygodnie temu ŻADNEGO maila od nich na 100% nie dostałem, więc konto zablokowali mi w zasadzie bez ostrzeżenia. Łapanie admina na telefon trwało 2 dni, jak już się udało to pokilku godzinach odblokował. Ale serwery mają naprawdę niesamowicie stabilne i szybkie. Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 https://www.8p.pl "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.