Skocz do zawartości

Zgłaszanie zmian w wizytówce Google

orzech_85

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś (czyt. nieuczciwa konkurencja) zgłasza zmiany w naszej wizytówce google - zaznaczając iż nasza firma jest "Zamknięta na stałe". Oczywiście cały czas pracujemy i mamy się dobrze. Natomiast to wystarczyło aby na wizytówce google pomarańczową czcionką wyświetlała się informacja "Stan zaproponowany przez użytkownika - Zamknięte na stałe".

Jaki jest najlepszy i przede wszystkim najszybszy sposób na pozbycie się tego komunikatu z wizytówki? Wszedłem w edycję godzin otwarcia i zapisałem zmiany, ale ten komunikat jest nadal widoczny (Wizytówka jest zweryfikowana)

Godzinę temu, kubinium napisał:

a to nie jest tak że tylko Ty jako właściciel to widzisz?

zdaje sie że musisz wejść w zakładke z propozycjami zmian od uzytkowników, sama edycja godzin pracy nie pomoże

Jestem w trybie incognito, wylogowany z konta google i widzę ten komunikat. Taki sam komunikat widzę też na wizytówkach innych firm z branży. Ktoś poleciał po całości i pozgłaszał też innych.

Czy możesz mnie pokierować gdzie się znajduje zakładka "propozycje zmian od użytkowników"? nie mogę tego znaleźć.

https://support.google.com/business/contact/gmb_3p_complaints

Musisz być na koncie na którym jest wizytówka 

dodatkowo 

https://support.google.com/business/gethelp

Przechodzisz do kontaktu i opisujesz temat.

Czekasz na odpowiedz na maila. Ja prawdę mówiąc się nie doczekałem bo pandemia im namieszała z sprawnością i chyba dalej są w trybie pandemicznym.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności