admin Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Zapraszam do tematycznego katalogu: Katalogi-stron.info Oczywiście czekam na uwagi Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemondude Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Proponuję zmienić przycisk dodaj stronę do tej kategorii na np. link tekstowy. Button w takiej formie wywołuje zjawisko "ślepoty banerowej" -> przynajmniej u mnie Szukałem go dłuuugo Katalog stron SeoCafe.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ja za pierwszym razem już posta chciałem machnąć że nie ma linka do dodania strony prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hehe, a myslalem ze tylko ja tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemondude Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A ja czuję ulgę, że nie tylko ja Wyskoczyłem z komentem jak filip z konopi a potem się zastanawiałem, czy nie jestem przerwżliwiony Katalog stron SeoCafe.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Dobra, to pomyślę nad tym :] Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezeusz Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Co znaczy przyzwyczajenie... Gdybyście nie napisali, że istnieje przycisk dodaj, to bym odpuścił ten katalog. Koniecznie zmień - nie zawsze duży może więcej Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 zrób intuicyjne dodanie czyli. nad wpisami po prawej stronie patrz. qlweb prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziem Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hm, może jestem marudny, ale... nie wiem, nie ma chyba już obrazka, ale co się naszukałem w co kliknąć, żeby dodać, tego nikt mi nie odbierze... Teraz tekst Dodaj nowy katalog do tej kategorii najmniej jak się tylko da przypomina coś, w co można kliknąć i dodać. Gdy kogoś przyzwyczaisz, że linki są pomarańczowe, podkreślone, a jak na nie najedziesz kursorem, podkreślenie znika - to naturalne, że czegoś takiego będzie szukał ten ktoś, żeby dodać swój katalog. Takie wielkie białe wygląda jak tytuł, który np. ja ominąłem wzrokiem automatycznie, poszukując przecież czegoś innego (linka do dodania strony). Stwor dobrze radzi. Takie psikusy. ...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere... Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Mam problem z dodaniem opisu z 267 znaków. Wyraźnie mi podkreśla: "opis może mieć tylko 300 znaków, a ty masz 267" i każe zmienić ilość. Zmieniłem na 188 i dopiero poszło. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 opis może mieć tylko 300 znaków w erze katalogów, 300 znaków powinno być to minimum z tego względu że od razu jest pewna selekcja userów na tych którzy dodadzą i na tych co nie. Na tym wyjdziesz ty dobrze i twój katalog ponieważ stosunek linków do tekstu będzie dużo lepszy niż w śmieciowym katalogu gdzie wpis wygląda tak: Tytuł strony Strona zawiera informacje na temat ... itd. EDIT: co to za rodzaj sortowania stron nowe wpisy na początku ? są trzy dobre rozwiązania wg. PR i daty (od najstarszego do najnowszego wpisu) i jeszcze jeden wg. oceny moderatora prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 WTF ? Opis musi mieć co najmniej 125 znaków, maksymalnie 270 a moj opis ma: Opis strony w katalogu: [258] - min 125 max 270 weź to popraw ! nie moge dodac stron Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Wina Enterow w Twoim przypadku(enter = 2 znaki w php, jeden znak w js). Mam to zamiar poprawic, jak i wszystkie wymienione tutaj bledy. Dzieki za info. Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajer Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 zrób intuicyjne dodanie czyli. nad wpisami po prawej stronie patrz. qlweb Co prawda nie po prawej a na środku. Tak jak teraz może być? Profesjonalne projektowanie stron i pozycjonowanie piła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.