protus Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wy się tutaj śmiejecie, a pewnie wszyscy wysłali maile ze swoją ofertą Oj tam °K° zamaskował numer GG żeby gościa zostawić dla siebie Chociaż jak ktoś chce to niech szuka na WH w WebBazarze - Reklama i promocja, może nie jest jeszcze za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mnie najbardziej wkurzają "nastoletni biznesmeni", którzy kupują jakieś stronki za 200zł mające przynieść 1000% zwrotu inwestycji w tydzień i chcą je pozycjonować za równie śmieszną kase. Zawsze ich uświadamiam, że gdyby to było takie proste to sam mógłbym kupić taką stronę za 200zł i pozycjonować dla siebie. Z doświadczenia też wiem, że opłaca się pozycjonować tylko poważne firmy, jak dotąd wszystkie współprace z podmiotami bez DG kończyły się na tym, że nie było ich stać na moje usługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 ah to WH Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Brad niekoniecznie tak jest. Obsługuje dwóch klientów którzy pracują sobie gdzieś tam w dobrych firmach na etacie i startują z własnymi pomysłami na e-biznes szukając dodatkowego źródła dochodów. A z założeniem DG czekają aż ten e-bisnes wypali. Płacą jak narazie bez zarzutów , oczywiście za miesiąc z góry STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nie wywołując wojny, za 200 zł czasem można kupić perełki warte kilka tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 racja Panowie nie jechać po Allegrowiczach dzięki nim klientów przybywa Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quasar Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 a ja mam takie pytanie zwiazane z tematem czy ktos kto skorzysta z usluga takiego moze sobie powaznie zaszkodzic czy taki allegrowy specjalista pozycjoner moze cos zepsuc nie w sensie popsucia kodu strony, tylko od strony wyszukiwarek typu swoim "pozycjonowaniem" wrzucic ja na jakas czarna liste czy liste "podejrzanych domen" czy jak pozycjonujecie profesjonalnie to zdarza sie wam "poprawiac" po takich ekspertach na wszelki wypadek: nie korzystalem i nie planuje korzystac z takich specjalistow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 taki "pozycjoner" na pewno może zaszkodzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Taki "fachowiec" może mocno napaskudzić. Nigdy nie podejmuję się poprawiać po innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 winny zawsze się tłumaczy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 winny zawsze się tłumaczy :] Aaa, to Ty teraz robisz moich Klientów? Oddawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mam kilku klientów którzy wpadli w filtr lub nawet dostali bana po usługach pseudo pozycjonerów. Na szczęście potrafią docenić fachowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja tak jak Brad.... czasami nawet różne ciekawe kwiatki sie trafiaja Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ostatnio jeden facet pisał niezbyt zadowolony, bo po czterech miesięcy pozycjonowania nie widzi żadnych efektów. A linków w MSN aż 2. No chociażby jakąś dodawarką go potraktowali, a tu nic. Może się naczytali o etycznym pozycjonowaniu ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Taki "fachowiec" może mocno napaskudzić. Nigdy nie podejmuję się poprawiać po innych. Też takich nie biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.