Skocz do zawartości

Brak efektów

ArturSw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Strona: https://dermatochirurgia.com.pl/
Każda podstrona jest według mnie przygotowana dobrze pod SEO, długie i unikalne artykuły, słowa kluczowe w treści oraz w h1, title włącznie z długim ogonem. Linkowanie oparte na artykułach sponsorowanych, wizytówkach NAP, forach. 

Podstawowe rzeczy pod SEO również przygotowane - przekierowania z http na https, przyjazne linki, szybkie ładowanie się strony, sitemap podpięty, certyfikat SSL, metagi obecne, linki kanoniczne, wersja mobilna.

Te wszystkie podstrony w ogóle nie są widoczne w Google, nawet w TOP100.

Proszę o jakąś poradę w jaki sposób można poprawić widoczność.

Odpisałem Ci u siebie :)

Odpisałem Ci u siebie :)

Spaliłes domene linkami.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

2 minuty temu, Arkaszka napisał:

mój

weź zmień na coś normalnego ;)

Obejrzyj komende site: - wyindeksowało serwis po całości :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

ważne jest, że jednak wyleciała dlatego obstawiam linki a nie treści - bo poleciało kompletnie wszystko co było linkowane. Gdybys linkował strone główną a reszte lekko i zostawił to linkowaniem wewnetrznym to by pewnie ładnie zostało.

A tak to wyindeksowało Ci serwis co jest, moim zdaniem, takim shadow banem na serwis. Serwis jest kompletnie przegrzany... po dojsciu do wysokch pozycji trzeba bylo skupić się na jakości a nie ilosci linków ...

czuję podskórnie potrzebę postawienia nowej domeny :D

Można ratowac serwis ale musiałbys usunąć sporo linków zrobionych  do tej pory a zacząc od NAPów, które są zrobione po prostu źle.

Żadnego znaczenia. To inne silniki.

4 minuty temu, Arkaszka napisał:

Linki d@py nie urywają, ale jest ich stosunkowo mało, idą w sporej części na podstrony, nie ma 95%linków do głównej z 1 anchorem.

a w czym patrzysz? Bo semrush wyglada paskudnie profil...

6 minut temu, Arkaszka napisał:

na poczciwym ahrefs-ie :)

przerzuciłem się na semrush od 2 tygodni... z ahrefs rezygnuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności