°K° Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mam wrażenie, że w tym temacie przynajmniej 6 osób to ciągle ta sama osoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tu raczej ścierają się 2 nurty - zwolenników takich inicjatyw i przeciwników teraz poczekałbym do kolejnej audycji - jesli bedzie tak jak ostatnia to nasze uwagi nie zostały wziete pod uwagę, i też będę musiał niestety przyznać racje przeciwnikom, jeśli będzie to lepiej zrobione znaczy że idzie to wszystko w dobrym kierunku, aby jeszcze były one tematyczne, a nie wszystkiego po trochu to se człowiek nagra i będzie miał fajną biblioteczkę multimedialną. Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Po postach Edyty postanowiłem posłuchać I fakt ta zapalniczka nie była do końca na miejscu. Co do języka polskiego to naprawdę istnieją narzędzia takie jak Firefox 2.0 ze sprawdzaniem pisowni bądź open office org I kaleczenie języka nie jest na miejscu .. A co do samej audycji to zastanowiła mnie jedna rzecz, że więcej wejść ma na tani hosting niż na hosting itd .. no to wpisałem w google.pl słowo hosting ... Na drugiej stronie wyników była strona anioła ( bo chyba cyberka.pl to ich/jego ), a na frazy te 'lepsze' - tani hosting czy tanie konta jego strona była na pozycjach od 1-5 .. I pytanie teraz brzmi czy faktycznie te frazy łączone są lepsze - więcej wejść itd czy po prostu wejść było mniej dlatego, że jego strona była dopiero na 2 stronie wyników. Nie podawał dokładnych pozycji toteż pozostaje gdybanie. Z uwagi na to, że na forum linkorn też jestem zalogowany to widzę post .. : Moje sprostowanie :Cwanaki z PiO to - osoby ktore nic wartosciowego nie wnosza, nie dziela sie swoja wiedza z innymi a jedynie krytykuja wszystko ! Jak juz nie maja sie do czego doczepic to czepiaja sie takich idiotyzmow jak mojego jezyka polskiego. Naszczescie problem nie dotyczy calego PiO a jedynie jego czesci userow ale to jest normalne zawsze takie cwaniczki sie znaida i beda bruzdzic na lewo i prawo. Ja tu na forum widzę konstruktywną w większości opinię, jeśli nie chciał poddać się krytyce mógł chyba nie robić audycji publicznej Nie wiem o kogo może chodzić - nie dzielą się wiedzą itd - ale wszystko co było powiedziane w audycji to chyba jest tutaj na forum, bo raczej już o tym czytałem.. No może z wyjątkiem tego, że google patrzy na to pod jakimi frazami użytkownik wchodzi na daną stronę .. ale z tego co pamiętam to w audycji nie było to potwierdzone (słychałem wczoraj - mogłem coś zapomniec ). Dla bardzo początkujących audycja ok ... z tym , że mogliście na forum napisać słowa angielskie + ich wymowa, a na 'antenie' mówić normalnie Bo nie wiem co to była za nowomowa czasami ... Anioł prawie jak Anglik to nie powinien mieć problemów z tym, chyba że to było specjalnie CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Anioł ma pewne odchylenia jeśli chodzi o komunikację z ludźmi. Widać to na forum linkorna. Tam jest adminem i to niestety wpływa na poziom całego forum. Gdyby zachowywał sie podobnie tutaj - skończyłby szybko jak Work-Elite, albo jeszcze gorzej. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A co do samej audycji to zastanowiła mnie jedna rzecz, że więcej wejść ma na tani hosting niż na hosting itd .. no to wpisałem w google.pl słowo hosting ... Na drugiej stronie wyników była strona anioła ( bo chyba cyberka.pl to ich/jego ), a na frazy te 'lepsze' - tani hosting czy tanie konta jego strona była na pozycjach od 1-5 .. I pytanie teraz brzmi czy faktycznie te frazy łączone są lepsze - więcej wejść itd czy po prostu wejść było mniej dlatego, że jego strona była dopiero na 2 stronie wyników. Nie podawał dokładnych pozycji toteż pozostaje gdybanie. możesz sam ocenić te frazy i wejścia na nie: ddl2.pl/stats/ cyberka.pl/stats/ bitmar.net/stats/ Jak się przypatruję ilością wejść na te strony to już wiem dlaczego nigdy nie wpadło mi do głowy hostowanie nikogo, tym bardziej robienie kariery jak firma specjalizująca się w hostingu. niestety w tej branży ważne jes tpolecenie i mega siano na reklamę. p.s. Oczywiście ilości mogąa być przekłamane bo mam wrażenie, że te "hostingi" częściej leżą niż działają p.s.2 Książka Aniola o pozycjonowaniu ukaże się pod koniec maja , takie info otrzymałem od PWN. Mam nadzieje, że nie pisze on w niej o tajemnym allinanchor..... Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Pozoim Aniola jest jeszcze do zniesienia Tam na forum Linkorna szaleje niejaki Laki ... ten to ma jechane Wiem ze w Polsce panuje moda na to ze kazdy obwoluje sie specjalista w SEO .... ale Google wszystko weryfikuje :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dokładnie to google wszystko weryfikuje, ale każdy może być specjalistą wystarczy że kogoś innego wygryzie ze swojej pozycji i nie trzeba się obwoływać specjalistą choć każdy lubi być na piedestale ważności. Ja też jestem specjalista mam strone na pierwszej pozycji i pewnie nie jeden ma więc chyba wszyscy jesteśmy seo elitą choć ktoś to miał tu już w stopce jak dobrze pamiętam, że to on jest ale zgodze się z przedmówcą to google weryfikuje naszą wiedzę i to ono jest najlepszym sędzią naszych poczynań. Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perpetka Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Pomysl na radio jak najbardziej wporzadku Jednak mam duze zastrzezenia co do merytorycznej czesci owej audycji. Otoz jesli nie znacie odpowiedzi na pytanie to trzeba powiedziec prawde, a nie strzelac na slepo i siebie pozniej kompromitowac. Na przyklad 2 minuta i 46 sekunda. Jesli spamer/konkurencja/etc chce mnie wyautowac to wystarczy, ze da moje linki na zbanowanej stronie i po problemie? Wy to nazwaliscie "Zle towarzystwo" - jakze ladnie . Oczywiscie ze nie. No nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... To teraz sobie polinkuje konkurencyjne strony na spamach i po miesiacu raz dwa przeskocze ich i wskocze na pierwsza pozycje. No nie mowcie o takich glupotach... Nie mozna zbanowac domen dajac linki na zbanowanych domenach. Przeciez to jest nielogiczne i nieprawdziwe. 8 minuta 15 sekudna Pan anioł cos mowi, aby juz 2 min pozniej zaprzeczyc to samo w min 9 minucie i 53 sekundzie. Niestety, ale to 10 min straconego czasu.. nie wypowiadam sie na temat kwiatkow w kolejnych 64 minutach poniewaz nie dotrwalam.. ale proponuje Wam zmienic specjaliste od SEO w linkorn Chlopaki pomysl ok, ale zabierzcie sie za merytoryke, lepiej rozpisac na kartce plan i przeczytac go niz się jąkac, palic szlugi i opowiadac rzeczy o ktorych sami do konca nie macie pojecia! Smieszy mnie akurat ta sytuacja gdzie tak naprawde Tworca calkiem fajnego systemu Linkorn o pozycjonowaniu stron wie bardzo malo (albo nie potrafi sie wyslowic). I jak tutaj mowic o dobrym pozycjonowaniu w tym systemie... Troche lepiej wyszedl Gielo, ale tylko troszke. Obaj nie macie racji w wielu kwestiach. Naprawde chcialam Was pochwalic, bo inicjatywa naprawde fajna. Jednak po 10 minutach nie moge dalej tego sluchac.. dlaczego ? Poniewaz albo opowiadacie rzeczy ktore juz dawno kazdy wie, albo robicie razace błędy, jak na administratora linkorn.pl i znawce seo powinniscie pojsc siedziec za te herezje ktore mówicie. Naprawde nie czepiam sie Was. Nie interesuje mnie czy piszecie życie przez "rz", a wymawiacie "szycie". Bardziej mnie draznilo w tej audycji slaba merytoryka i glupoty ktore plotliscie. Szkoda. Wyszlo jak wyszlo. Za to na 100% zagadzam sie ze zdaniem ktore padlo w 9 minucie (9:18-9:26) Chyba jedyne sensowne zdanie. Panie Aniol, musze sie niestety zgodzic z Edytka. Skompromitowales sie ta audycja... Naprawde myslalam, ze osoba ktora zalozyla system, zna sie na rzeczy. Niestety tak nie jest. Az sie boje tej ksiazki... Ja bym sie spalila, na Twoim miejscu, ze wstydu... @sttorm - jestes pewien ze sluchales tej samej audycji? Moze w necie kraza rozne wersje? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Tam na forum Linkorna szaleje niejaki Laki ... ten to ma jechane Ma .. ma i bedzie mial bo linki na twoich stronach to promowanie goowna w necie jakiego jest wiele. Jesli chcesz na tym zarabiac to nie w systemie ... taki maly OT w tym topiku zeby przejechac sie po netelektryku promujacym agencje panienek do bzykania za kasiorke ... gratuluje pomyslowosci zarabiania na chleb. Zelektryzowales mnie ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a moze Aniol uzywa nowomowy :] https://wiadomosci.onet.pl/1386841,2679,kioskart.html Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja też poprosze. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 O, tak! Ja też proszę, w TV same poważne filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 A dziś w linkornowej audycji był Tomek Frontczak - ma ktoś w mp3? Niestety nie miałem możliwości słuchać a chętnie bym sprawdził o czym mówili.. Pozdr. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Tomek nadal mowi... Postaram sie umiescic to co udalo mi sie zapisac z tej audycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Dzisiaj jest nawet niezła audycja (jeszcze jest), zwłaszcza po 22-giej (dzieci poszły spac) Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.