Skocz do zawartości

Żyjeta?...

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

Narzekał człowiek na czwartek...sobota pół zerwanego dachu u mnie dalej prądu brak, w niedziele straz dostarczała paliwo do szpitali..działa u nas tylko wysokie napięcie..ja wiem, że pomyślcie wariat ale ja już europejskie tornado przeżyłem..dach jak makieta, rolety...PCV okna jak zabawki się krusza wpadnę do was jak wrócę do normalności. . Najlepsze ze ja na poddaszu  byłem jak ten dach rywalo..słyszałem ze Polsce nie lepiej 

W dniu 21.02.2022 o 20:08, Herkules napisał:

sobota pół zerwanego dachu u mnie

Jakby co mogę do Ciebie wpaść nieodpłatnie pomóc. Mam też trochę niezłego sprzętu elektro jakby co + zabezpieczenie alpinistyczne. Jakiś dzień czy dwa mogę wygospodarować w przyszłym tygodniu. Daj znać :)

e: mam jakiś skromny sprawny agregat jakby co.

W dniu 21.02.2022 o 22:47, Herkules napisał:

Synu na Czechy

Niektórym do Czech bliżej niż do Warszawki :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

43 minuty temu, Nikonem napisał:

Jakby co mogę do Ciebie wpaść nieodpłatnie pomóc. Mam też trochę niezłego sprzętu elektro jakby co + zabezpieczenie alpinistyczne. Jakiś dzień czy dwa mogę wygospodarować w przyszłym tygodniu. Daj znać :)

e: mam jakiś skromny sprawny agregat jakby co.

Synu na Czechy, choć słyszałem że u was też wesoło :) 

U mnie nic nie padło w czasie wichur, za to (jak się później okazało) przyszło dwóch debili odłączyć knajpę bo wynajmujący splajtował, no i zamiast odłączyć knajpę odłączyli moją całą kamienicę i pojechali w pissdu. Energetycy oczywiście w systemie żanej awarii nie widzieli i mieli w du**e zgłoszenie, dopiero jak się wkurzyłem i rozpieprzyłem skrzynkę to okazało się, że "fachowcy" wyjeli bezpieczniki. Musiałem czekać aż kumpel podrzuci specjalne kleszcze do ich wkładania... Krfa 5h bez prundu :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności