Skocz do zawartości

www.Katalog-SPA.info

pgt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

prezentuje Wam nowy katalog www.Katalog-SPA.info.

mini.jpg

Działał on kiedyś na innym skrypcie i innej domenie (https://katalog.hotels-spa.pl) lecz postanowiłem zachować tylko grafikę z niego a resztę wykonać go od nowa na skrypcie otwarty.pl mini.

Katalog jest moderowany, bezpłatny.

Zapraszam wszystkich do wpisów :D

Przydalyby się kategorie:

Katalog stron qlweb

Zarabianie przez Internet

Praca

Pozdarwiam.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Katalog stron qlweb

Zarabianie przez Internet

Praca

Jest podkategoria Katalogi stron i Katalogi zagraniczne - to wystarczy.

A zgodnie z REGULAMINEM nie wolno dodawać stron o zarabianiu/pracy w Internecie. Radzę poczytać regulamin a potem dodawać strony.

Zapewne dlatego gdyz AdSense ma rowniez swoj regulamin, a nikt bana przez katalog dostac nie chce :) Ja przed dwoma dniami podobny podpunkt w swoim katalogu zrobilem.

Choc teraz patrze ze takich reklam tam brak, ale moze w przyszlosci bedzie chcial tam wlasciciel zamiescic,

to sa moje tylko domysly.

Edytowane przez holee

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zapewne dlatego gdyz AdSense ma rowniez swoj regulamin, a nikt bana przez katalog dostac nie chce :) Ja przed dwoma dniami podobny podpunkt w swoim katalogu zrobilem.

Choc teraz patrze ze takich reklam tam brak, ale moze w przyszlosci bedzie chcial tam wlasciciel zamiescic,

to sa moje tylko domysly.

Dokładnie o to mi chodzi...:) Prawdopodobnie w większości katalogów gdzie są reklamy google pojawi się taki zakaz i skasowanie dodanych wpisów.

Póki co reklamy są tylko na wizytówkach, ale w najbliższym czasie pojawią się także w podkategoriach i kategoriach.

Adis zapraszam Cię do dodania strony na katalog.be tam nie ma takich ograniczeń w regulaminie.